Kopierede/fra hoften

 

– Hele statsapparatet må mobiliseres for at sende indvandrere hjem til den tredje verden. Det var budskabet fra Jeff Ahl under hans første tale i Rigsdagen efter at han havde meldt sin overgang til det nye parti Alternativ for Sverige.

– Statsborgerskab er ikke noget som disse hærgende elementer skal kunne gemme sig bag, sagde han.

Ahl sparede ikke på de store ord. Sverige ser nu starten på et systemkollaps, mente den tidligere rigsdagsrepræsentant for Sverigedemokraterna:

– Sverige er inde i systemkollapsens opstartsfase. Den størst bidragende årsag til dette er masseindvandringen og multikulturen, sagde Jeff Ahl overfor rigsdagsforsamlingen.

Ahl kundgjorde sit partihop fra SD tidligere denne uge. I et indlæg i Aftonbladet begrundede han, hvorfor han er skiftet til det nydannede AfS. Også der påpegede han nødvendigheden af repatriering i stor skala:

Alternativ for Sverige har en heldækkende politik, men det er fremfor alt to spørgsmål som partiet profilerer sig på, som er helt afgørende for at kunne vende hele den ødelæggende samfundsudvikling. Det handler dels om at rense ud i det korrumperede politiske hængedynd, dels om at drive en aktiv og storskalet tilbagesendelsespolitik.

ANNONSE

Indlægget i onsdagens rigsdagsdebat var Ahls første efter hoppet fra Sverigedemokraterna. Jeff Ahl har sluttet sig til Gustav Kasselstrands nyetablerede parti Alternativ för Sverige, AFS.
Rigsdagsmanden konstaterede at de akutte problemer Sverige står overfor, som den kraftige stigning i seksual- og voldskriminaliteten samt overbelastningen af sundhedssystemet, beror på indvandring fra tredje verdens-lande.

– Det øgede antal seksualforbrydelser er en direkte følge af masseindvandringen. Det er indvandrere, som er kraftigt overrepræsenterede i disse forbrydelseskategorier og ikke mindst når det gælder gruppevoldtægter. Disse forbrydelser begås næsten udelukkende af indvandrere, sagde Jeff Ahl.

Han fortsatte:

– Asylstop, samt stop for familiesammenføring for dem som er kommet fra ikke-europæiske lande og en aktiv og omfattende tilbagesendingspolitik, må indføres.

Ifølge Ahl rækker det dog ikke at udvise titusinder, som visse partier vil,– hele samfundet må mobiliseres «for at hundredtusindvis skal sendes hjem».

– Hele statsapparatet må mobiliseres for at hjemsende alle indvandrere, som begår lovbrud eller som misbruger socialsystemet.

– Statsborgerskab er ikke noget som disse hærgende elementer skal kunne gemme sig bag. Såvel opholdstilladelse som statsborgerskab skal kunne inddrages.

Indvandringen er «kun en del af den globalisering, som slår så hårdt på den almindelige svensker», fortsatte Jeff Ahl.

– Men indvandringen er det mest akutte problem, som må løses her og nu.

Han fastslog at AfS er et parti «som aldrig kommer til at gå på kompromis i spørgsmålet om repatriering».

 

Køb Hege Storhaugs bog her!

ANNONSE

Mest læst

Knæfaldet