Nyt

Illustrationsfoto

 

1975: 421 svenske voldtægter i 1975 –   8.350 i 2020 – en 19 gange flere

Voldtægt i et sligt omfang minder om krigsførelse, og det er næsten udelukkende tilvandret.  Mørketallet er gange ti, dvs 83.000. Siden masseindvandringen begyndte i 1975, er antallet steget 1400 procent eller 19 gange flere (!) Jeg var i 2004 medforfatter på en kronik i Jyllands Posten, hvor vi advarede om 2.650 svenske voldtægter. Tallet er tredoblet fra et allerede højt niveau på de 16 år siden da.

Tak og lov for Indien

Voldtægt mod mænd forekom ikke, nu er der 260 anmeldte. Måske det skyldes statsfeminismen og “jämtställdheten.” Homopraksis blandt muslimske heteromænd er omfattende på grund af manglen på kvinder og en almen patologisk seksualkultur, der i sidste ende har sin rod i islams hellige skrifter. 3.410 anmeldte voldtægter af mindreårige vidner også om det. – Feministpolitikerne er tavse som graven om svenske kvinders skæbne, som skyldes dem, og pressen? En våldtäkt anmäls varje kvart i Indien.

BRÅ: Anmälda brott 2019 – preliminär statistik. Se også Uhrskov: Massevoldtægter i Finland er begået af ikkevestlige – danske medier skriver intet om det.

 

 

Kjøp Christopher Caldwells “Revolusjonen i Europa – innvandring, islam og Vesten” fra Document Forlag her.

ANNONSE

Mest læst