Dag: 17. januar 2020

Ivan Nikolajevitsj Kramskoj (1837-1887) Olje på lerret, 55,5 x 43,8 cm, Det russiske muséet, St. Petersburg. Bildets russiske titel, Оскорблённый еврейский мальчик – Oskorbljonnyj jevrejskij maltsjik kan nærmest gjengis med Mobbet jødisk dræng. Historien om det jødiske nærvær i Russland har dessverre mange mørke kapitler, og det russiske ord погром – pogrom har blitt en […]

Les Mer...

Det løber koldt ned ad ryggen, når man læser borgmester Ninna Hedeager Olsen ‘s opdatering, der blev skrevet en uge efter sex-dramaet i hendes dobbeltseng.

Les Mer...

Der er kommet nye oplysninger frem i den pikante sex-sag, der har ramt Enhedslisten og partiets borgmester Ninna Hedeager Olsen. Er der juridisk præcedens fra tidligere straffesager, hvor knibeøvelser fra en kvinde har været en tunge på vægtskålen?

Les Mer...

Den danske regering fremlagde torsdag otte tiltag, som skal dæmme op for IS-jihadismen i Danmark. Hvis disse forslag går igennem har Frederiksen taget et stort skridt mod et autoritært socialdemokrati. For at opnå noget, må man ofre noget. Det er terrorens pris.

Les Mer...

Afghanske Nadia Nadim fungerede hverken godt på landsholdet eller i dansk klubfodbold, men fralægger sig selv ethvert ansvar: “Det er jo ikke mig, der er noget galt med. Det er fordi, at man som samfund ikke er udviklet til det endnu.”

Les Mer...

Sappho-prisen 2019: Tommy Robinson på lørdag. Der er tryllet 50 ekstra billetter frem, købes her. Se også Aia Fogh: Den ekstreme venstrefløj truer igen med vold – hvornår vågner politikerne op og tager truslen mod demokratiet alvorligt.Update: UDSOLGT

Les Mer...

Siden masseindvandringen begyndte i 1975, er antallet steget 1400 procent eller 19 gange flere. Det er tall så høje at medierne og politikerne helst vil lukke øjnene.

Les Mer...