Kopierede/fra hoften

Nadia Nadim blandt holdkammerater i Paris Saint-Germain, 2019; Foto: Twitter

Afghanske Nadia Nadim fungerede hverken godt på landsholdet eller i dansk klubfodbold, men fralægger sig selv ethvert ansvar: “Det er jo ikke mig, der er noget galt med. Det er fordi, at man som samfund ikke er udviklet til det endnu.” Et par citater fra portrættet på TV3 Sport – ‘Jeg har altid følt mig dårligt tilpas’ – Nadia Nadim leverer hård kritik af landshold og danske klubber i nyt Viaplay-program’. Se evt. tidligere post.

“-Jeg har svært ved, når folk prøver at ændre på mig, siger Nadia Nadim til TV3 SPORTs reporter Christine Møller, der har mødt angriberen i Paris. …

-Jeg føler mig hjemme, for jeg føler, at alle de andre har en anden baggrund end fransk.Der er nogle fra Senegal og Cameroun. Og selv franskmændene. Så føler jeg mig ikke som en outsider, forklarer landsholdsangriberen.

-Det har jeg faktisk ikke tænkt på før, jeg kom hertil og blev spurgt til det. Jeg tror, jeg trives bedst, når det er mere multikulturelt. For så ser man ikke på mig som det sorte får eller hende den forkerte. Fordi alle har noget andet med sig.”

ANNONSE