Dag: 12. januar 2020

Normalt hædrer og hylder vi danske helte på Rådhuspladsen i København. I dag får fremmede islamiske fjender lov til at besudle danske soldaters eftermæle.

Les Mer...

Ægteskabet blev indgået i december, men først 8. januar i år gjorde de ægteskabet officielt på sociale medier, da både Jenny Curpen og Peter Madsen på deres Facebook-profiler ændrede status til ’blev gift med’ hinanden.

Les Mer...

Ivan Nikolajevitsj Kramskoj (1837-1887) Olje på lerret, 46,7 x 67,3 cm, Tretjakov-galleriet, Moskva. Russisk titel: Лесная тропинка – Ljesnaja tropinka. Ivan Kramskoj var i 1870 en av grunnleggerne av gruppen Vandrerne, som oppsto som en reaksjon på den dominerende akademismen i russisk malerkunst. Han er, ved siden av sine portretter – spesielt av kunstnerkolleger – […]

Les Mer...

Syrienblog, som er udskældt som fake news af msm, var naturligvis først med historien om anholdelsen af den “danske” syrienjihadist Mohammad El-Ali (der har skiftet navn til Jacob El-Ali) på grænsen til Tyrkiet.

Les Mer...

Trods silende regn og en temperatur, der føles som frysepunktet, så har overraskende mange islamister her til aften samlet sig på Københavns Rådhusplads. Her mindes de fremmødte den iranske statsterrorist Qasem Soleimani. Og de har endda lavet et slags mindealter foran rådhuset, hvor der tændes stearinlys for den islamiske terrorist.

Les Mer...

Svjatoslav Richter (1915-1997) spiller Aleksandr Skrjabins (1872-1915) Poème-Nocturne op. 61, i et opptak fra 1993.

Les Mer...

Tyrkiets regering har i flere måneder forhandlet med Tysklands regering med sigte på en aftale om at Tyrkiet får tilladelse til at etablere tyrkiske skoler i Tyskland. Det oplyser kilder i det tyske udenrigsministerium til Süddeutsche Zeitung.

Les Mer...

Je suis Charlie – eller på socialistisk dansk: On se fiche de Charlie (vi er ligeglade med Charlie). Altså ligeglade med de modige, franske satiretegnere, der turde gå i døden for at fortælle os andre om sandheden bag Europas uhyggelige underkastelse af vel nok verdens mest formørkede invasion.

Les Mer...