Dag: 31. december 2019

Ibrahim Ashimi, den nye chef for den islamske stat, beder om at muslimer i Spanien melder sig ind i IS og sværger uforbeholden troskab, skriver den spanske avis La Razon.

Les Mer...

Johan Christian Clausen Dahl (1788-1857) Olje på lerret, 173 x 205,5 cm, Statens Museum for Kunst, København. Samuel Scheidts (1587-1654): Das alte Jahr vergangen ist, fremføres av Vox Luminis under ledelse av Lionel Meunier, i et opptak fra 2014. Teksten er skrevet av Johann Steurlein (1546-1613) Das alte Jahr vergangen ist, Wir danken dir, Herr […]

Les Mer...

Så er endnu et år gået. Nu ligger 2019 bag os med alt hvad det bragte: – minder vi vil hæfte os ved, både de gode og de triste, – udfordringer, som vi måtte tage op, både de tunge og de inspirerende.

Les Mer...

I Europa er Frankrig ingen undtagelse. Antisemitismen skyder frem overalt på kontinentet og har ofte et mellemøstligt præg. Men myndighederne taler kun om “højrefløjsantisemitisme”.

Les Mer...

“Vi ved, et fjæld kan sprænges, og tvinges kan en elv, men aldrig kan et folk forgå, som ikke vil det selv. Med penge, liv og blod til sidste åndredrag for Danmarks frie flag!” (Valdemar Rørdam, 1907)

Les Mer...

Nutiden overhaler datiden. Og i vor nutid er mit Rige igen i krig. En krig, som giver minder om den krig, som Vor far og bedstefar også mødte. Ikke mindst, når de kiggede ud af Amalienborgs vinduer og så de mange militære afspærringer. Det samme ser Vi i dag

Les Mer...

Wolfgang Zerer spiller Johann Sebastian Bachs koralforspill for nyttårsdagen, fra den lille orgelboken (Orgelbüchlein), skrevet en gang mellom 1708 og 1717.

Les Mer...

Den enorme migrantstrøm fra primært muslimske lande har ofte været et tema i Dronning Margrethe ‘s nytårstaler.

Les Mer...

En ung indvandrerdreng affyrer et farligt ‘bomberør’ mod sagesløse borgere ved højlys dag på Nørrebro. Det gør mediemanden Jørn Stjerneklar rasende, fordi han ikke tåler islamkritik, og Stjerneklar sår derfor straks tvivl om historien og fotoet.

Les Mer...

Interessant video optaget under urolighederne i Ladegårdsparken i Holbæk, lørdag aften. Fra Politirapporten.nu – Politi og brandvæsen beskudt med fyrværkeri.

Les Mer...