Kopierede/fra hoften

Den venstreorienterede medieelite har det svært med virkeligheden, når den går imod mediefolkenes multikulturelle verdensforståelse.

Her er det den kendte journalist og fotograf Jørn Stjerneklar, der betvivler ægtheden af undertegnedes historie om fyrværkeri-angreb i København.

En ung indvandrerdreng affyrer et farligt ‘bomberør’ mod sagesløse borgere ved højlys dag på Nørrebro. Det gør mediemanden Jørn Stjerneklar rasende, fordi han ikke tåler islamkritik, og Stjerneklar sår derfor straks tvivl om historien og fotoet.

Billedet af indvandrerdrengen stammer fra licensstationen TV 2 Lorry, der har filmet det farlige fyrværkeri-angreb. Alligevel betvivler Jørn Stjerneklar fakta trods den tydelige billeddokumentation. Det er altid let at smidt ‘fake news-kortet’ mod sine politiske modstandere. Det kniber en anelse mere med at dokumentere konkret, hvad der reelt er fake.

Jørn Stjerneklar har været bosat i Afrika i en årrække sammen med sin journalist-kone. Stjerneklar har arbejdet både for Danmarks Radio og TV 2 og kender derfor de statskontrollerede medier indefra.

ANNONSE

Jørn Stjerneklars karriere fik en kort opblomstring, da han fortalte en bloddryppende historie om en dansk morder, der er bosat i Sydafrika. En historie, der blev sendt på Danmarks Radio, og hvor Jørn Stjerneklar og konen agerede i en utraditionel dobbeltrolle som både journalister og politi-informanter.

Sandheden er ilde hørt hos licenshajen Jørn Stjerneklar.

(Se posteringen som Jørn Stjerneklar forsøger at rubricere som fake news her)

Se også
Venstre ved du, hvor du har – på Allah og islams side

ANNONSE