Dag: 28. december 2019

Adam Elsheimer (1578-1610) Olje på kobberplate, 31 x 41 cm, Alte Pinakothek, München. Beretningen om de vise menns besøk i Bethlehem, og den påfølgende flukten til Egyptens land finner vi i evangeliet etter Matthaeus, annet kapitel, vers 13 -15 (DNB 1930). Men da de hadde draget bort, se, da åpenbarer Herrens engel sig i en […]

Les Mer...

På kun små 30 år er Nørrebro forvandlet til et muslimsk Mekka, hvor bybilledet domineres af eksotiske butikker og et mylder af arbejdsløse fremmede. Og hvor kjoleklædte imamer belærer etniske danskere om den rette tro – og underkuede sortklædte kvinder, der gennem sløret passivt ser til, mens deres drømme-drenge skyder i gaderne, chikanerer og overfalder fredelige borgere samtidig med, at de opkræver beskyttelsespenge samt styrer bydelens narkosalg.

Les Mer...

Alexandra Ocasio Cortez svarer bekræftende på et tilråb: USA er på vej mod at blive et fascistisk samfund. AOC driver valgkampagne for Bernie Sanders.

Les Mer...

Det er over 200 registrerede islamiske trossamfund i Norge, og de får henimod 200 millioner NOK i offentlig støtte om året. Kravet for at blive registreret er, at såvel lære som praksis ikke er i strid med norske love, § 13 i Lov om trossamfund.

Les Mer...

De vestlige jihadister i Syrien var de mest grusomme. De vidste at hvis kalifatet faldt sammen havde de deres udenlandske pas i baghånden. Begivenhederne gav dem ret. Godhedslobbyen arbejdede ufortrødent for at hente IS-familier «hjem». 17 tidligere norske  ministre anført af tidligere udenrigsminister Knut Vollebæk skrev under opråbet om at hente dem hjem

Les Mer...

Så Lords of Chaos i går. Den handler om det norske band Mayhem og fremvæksten af black metal / svartmetall. Black metal er sandsynligvis den mest radikale kunstretning siden de italienske futurister.

Les Mer...

Pressefotos har flere illustrative videoer om ‘fyrværkerikrigen’ på Nørrebro mv., hvad eksempelvis inkluderer angreb på bus og taxi, angreb med bomberør mod politiindsatsleder og civil politi.

Les Mer...

Intet medie har fortalt noget om etniciteten på de her aggressive Nørrebro-unge, men det behøves heller ikke, for alle ved hvem det drejer sig om

Les Mer...