Dag: 20. december 2019

Sønderborg Boldklub lyder historisk, men klubben hed tidligere Sønderborg Inter, og der er intet historisk over den. Et hurtigt tjek bekræfter fordommene. En historie fra JV.dk – Efter ballade, trusler og vold: Fodbolddommere opfordres til at undgå kampe med én bestemt klub.

Les Mer...

Antoin Sevruguin (1851-1933) Albuminkopi fra glassplatenegativ, 17,5 x 23,3 cm, Myron Bement Smith Collection: Antoin Sevruguin Photographs. Freer Gallery of Art and Arthur M. Sackler Gallery Archives, Washington DC. Anton Vasilievitsj Sevrjugin (som han het på russisk) var sønn av russisk ambassadepersonell i Teheran, av armensk og georgisk avstamning. Han ønsket primært å bli maler, […]

Les Mer...

Filmfotografen Steen Dalin hader nationalstaten, og det er uvist af hvilken årsag ikke unormalt, blandt folk der mere eller mindre direkte ernærer sig af andres skattekroner.

Les Mer...

Demokraterne har nu i tre år forsøgt at omgøre valget af Trump til præsident i stedet for Hillary Clinton. Første forsøg var en afsindig påstand om, at det var Kreml, som havde påvirket valget til fordel for Trump. “Bevismaterialet var et “dossier”, som Hillary og hendes parti havde betalt et firma, der specialiserer sig i smudskampagner, for at fremstille. Korrupte medier støttet af Hollywood-stjerner sagde god for denne skidtbunke af sladder og ubekræftede rygter.

Les Mer...