Kommentar

DR ved man altid, hvor man har. I går fik vi at vide, at Demokraternes førstedame Pelosi frygtede, at hendes politiske beslutning om at forsøge at få præsident Trump afsat ved en politisk proces (impeachment) ikke vil blive behandlet objektivt. Det blev så omgående bekræftet i form af Republikanernes førstemand, der sagde, at han som politiker naturligvis ikke var objektiv. Så Pelosis frygt var altså velbegrundet, ikke sandt?

Hvor primitiv kan være! Alle, der følger lidt med, ved, at der er tale om en politisk proces. Det var det også, da Clinton i sin tid blev forsøgt afsat af republikanerne, men reddet af sine  partifæller. Sådan er det ifølge forfatningen.

Demokraterne har nu i tre år forsøgt at omgøre valget af Trump til præsident i stedet for Hillary Clinton. Første forsøg var en afsindig påstand om, at det var Kreml, som havde påvirket valget til fordel for Trump. “Bevismaterialet var et “dossier”, som Hillary og hendes parti havde betalt et firma, der specialiserer sig i smudskampagner, for at fremstille. Korrupte medier støttet af Hollywood-stjerner sagde god for denne skidtbunke af sladder og ubekræftede rygter. Den hemmelige tjeneste FBI brugte sladderen til at få tilladelse til at udspionere Trump-medarbejdere. En særundersøgelse konkluderede i maj, at der intet grundlag var for sladderen.

ANNONSE

For nylig konkluderede en ny særlig undersøgelse, at FBI havde gjort sig skyld i ikke færre end 17 alvorlige fejl, da man anmodede en særdomstol om tilladelse til at udspionere medarbejderne. Denne undersøgelses konklusioner var også ødelæggende for Pelosis løjtnant Adam Schiff, der har ledet nogle høringer, som ledte op til hendes beslutning om at forsøge Trump afsat. Høringerne var ikke i stand til at afsløre Trump i nogen lovovertrædelser. De havde karakter af en skueproces.

De amerikanske vælgere er trætte af demokraternes useriøse adfærd, kun hver femte støtter Pelosis beslutning om en ny cirkusforestilling. De forstår ikke, at hun ikke kan lade vælgerne afgøre, hvem der skal være deres præsident.

Økonomisk går det godt i USA under Trump. Arbejdsløsheden er den laveste i mange, mange år, og ikke mindst sorte amerikanere har nydt godt af den stigende beskæftigelse.

TV2 ved man også, hvor man har. I går fortalte Steinmetz, at alle beviserne mod Trump jo var blevet fremlagt, så nu kunne Senatet begynde at behandle Repræsentanternes Hus’ beslutning om, at Trump skal afsættes. Men der er jo ingen beviser fremlagt!

I dag kan JP så triumferende fortælle, at Trumps “konspirationsteori” om et FBI-komplot mod ham er blevet afvist af justitsministeriets Generalinspektør. Men Generalinspektøren dokumenterede, at FBI begik 17 alvorlige brud på reglerne for at få tilladelse til at udspionere amerikanske statsborgere, dvs. Trump-støtter. De anvendte en skidtspand af sladder og rygter som “bevismateriale” for at få tilladelserne. Generalinspektøren afviste ingenting. Han sagde, at der ikke var fundet dokumentation for, at en bevidst hensigt lå bag de 17 alvorlige overtrædelser.

 

ANNONSE