Dag: 23. november 2019

Rembrandt Harmenszoon van Rijn (1606–1669) Etsning på papir, 13,6 x 16,9 cm, Rijksprentenkabinet, Rijksmuseum, Amsterdam- Nederlandsk titel: Christus verjaagt de geldwisselaars uit de Tempel. Utdrivelsen av pengevekslerne og dyrekremmerne fra Templet er, med små variasjoner, fortalt i alle de fire kanoniske evangelier. Ut fra detaljene ser det ut til at det her er evangeliet etter […]

Les Mer...

Kathleen Ferrier synger Father of Heaven, fra Georg Friedrich Händels oratorium Judas Maccabaeus (1746). Sir Adrian Boult dirigerer London Philharmonic Orchestra.

Les Mer...

Berlingeren har en hjerteskærende historie om en familie udenfor København hvor faren er israeler. Det er nok til at børnene er blevet truet og måttet skifte skole to gange. Det værste er at der ikke har været hjælp at få, hverken fra skoleledelsen, kommunerne eller politiet. Jødiske familier er overladt til sig selv.

Les Mer...

Hashtagen #BoycottNorway hittede fredag aften på Twitter. Det er særlig islamister fra Pakistan og Tyrkiet som raser mod SIANs koranafbrænding i Kristiansand sidste lørdag.

Les Mer...

En imam i Italien står tiltalt for mishandling af eleverne ved en koranskole. Selv forstod han ikke at det var galt. Forældrene fra Bangladesh havde heller ingen problemer hans metoder.

Les Mer...