Dag: 20. november 2019

For få uger siden opstår en situation i folketinget, der er uden fortilfælde. Folketingsmedlemmet Naser Khader skal stemme om et lovforslag, der afgør om, Danmark skal fratage statsborgerskabet og passet for ALLE borgere, der er medlem af terrorgruppen Islamisk Stat. Naser Khader er i den mærkværdige situation, at han er i familie med to kvinder, der er medlemmer af IS.

Les Mer...

Sandro Botticelli (c.1445-1510) Tempera på tre, 62 x 91 cm. Uffizi, Firenze Så å si intet er bevart av den klassisk greske og hellenistiske malerkunst, men mange kunstnere og deres verker er beskrevet i den klassiske litteratur. En av de mest verdsatte malere fra hellenistisk tid (fra og med Alexander den store) var Apelles, og […]

Les Mer...

Selvom de fleste nordmænd er optagede af hverdagens arbejde og er gode til at feje bekymringer, de ikke orker at forholde sig til, ind under gulvtæppet, kan de vanskeligt undgå en følelse af, at Norge er i færd med at blive ændret til et helt andet sted.

En tilbagevendende erkendelse, uanset hvor undertrykt, tiltager i styrke og bliver mere påtrængende hos de oprindelige nordmænd: Deres land er i færd med at blive taget fra dem, og det nye Norge som vokser frem, er ikke længere lige så godt for dem at leve i. Nordmænd får da også stadig færre børn.

Les Mer...

Man kan inte utesluta att en del sprängningar handlar om ett klassiskt högerextremistisk scenario. Om att skrämmas. Vill man pigga upp kriminalpolitiken i en viss riktning, så kan man bara inte utesluta förekomsten av sånt.

Les Mer...