Nyt

 

Justitsministeriet og FBI gjorde et så elendigt arbejde med Hillary Clintons servere at det kan være strafbart. Det er konklusionen på en omfattende intern kontrol.

Michael Horowitz, som har foretaget en grundig gennemgang af hvordan justitsministeriet og FBI håndterede Hillary Clintons private servere, skal være kommet frem til den konklusion, at deres handlemåde kan være strafbar.

Inspector General Horowitz found “reasonable grounds” for believing there has been a violation of federal criminal law in the FBI’s handling of the Hillary Clinton email investigation.

Det er graverjournalisten Paul Sperry som meddeler dette i en tweet.

Sperry tweeted: BREAKING: IG Horowitz has found “reasonable grounds” for believing there has been a violation of federal criminal law in the FBI/DOJ’s handling of the Clinton investigation/s and has referred his findings of potential criminal misconduct to Huber for possible criminal prosecution

Horowitzs rapport er klar og er videresendt til advokaterne til de personer, det drejer sig om. Formentligt er det på den måde indholdet har fundet vej til Sperry.

Ifølge Sperry vil Horowitz oversende materialet til statsadvokat John Huber og overlade til ham at vurdere om det skal rejses tiltale.

Horowitz has referred his findings of potential criminal misconduct to Huber for possible criminal prosecution, says investigative reporter, Paul Sperry.

Sperry har også en anden nyhed, som er mindst lige så stor: FBI-chef James Comey skal have iværksat efterforskning af Michael Flynn allerede i december 2016, dvs. et år før han officielt blev sat under overvågning:

ANNONSE

BREAKING: Comey/Yates targeted Gen. Flynn in C.I. investigation a yr BEFORE he communicated w Russian ambassador in Dec 2016 as a transition official–and the trigger was Flynn sitting at same table w Putin at Dec 2015 Moscow event, even tho Green Party’s Jill Stein also at table.

Hvis alt, der skulle til for at blive sat under overvågning var et besøg i Moskva, har FBI bevæget sig ind i handlemåder, som vi forbinder med helt andre tider. Eller er forklaringen den, at FBI allerede dengang deltog i sammensværgelsen mod Donald Trump og at Russia Collusion her indgik som en hovedingrediens? Et besøg i Moskva var så den rene foræring.

 

BREAKING: IG Horowitz Found “Reasonable Grounds” FBI Violated FEDERAL CRIMINAL LAW in Bureau’s Handling of Hillary Investigation

4

ANNONSE