Nyt

Mandag kunne lytterne på Radio4 høre journalisten Louise Fischer stønne og have samleje med en kilde, mens hun var på job for licensradioen.

“Du må gerne lige fortælle, hvad du ser lige nu,” lyder det stakåndet fra Louise Fischer, mens en mandekrop hamrer mod hendes underliv.
“Jeg ser en rålækker kvinde, der bliver godt og grundigt kneppet,” svarer en mand.
Herefter hører licensbetalerne høje klaske- og stønnelyde.
Licenskanalen Radio4 gik i luften i 2019 og får omkring 100 millioner skattekroner i mediestøtte hvert år.
Radio4 har fået en sendetilladelse af de danske myndigheder i otte år. Journalisterne får dermed i alt omkring trekvart milliard skattekroner for at drive licensradioen.
Radio4’s Louise Fischer fik lyst til sex, da hun var på job og skulle rapportere fra swingerklubben Swingland, der ligger i indvandrerkommunen Ishøj.
Et mandligt medlem af swingerklubben begynder at røre og beføle licensjournalisten, og lige pludselig ligger den lyshårede radioreporter og har samleje på en stor rund læderseng, der går under betegnelsen ‘runddellen’.
‘Brug mig’ står der på en lille måtte ved den store seng, hvor Radio4’s licensjournalist har samleje i arbejdstiden.
“Vi skal som public service-medie rejse debatter…Vi skal turde prøve grænserne af,” fortæller Anne-Marie Dohm, ansvarshavende chefredaktør på Radio4.
54-årige Anne-Marie Dohm har tidligere været topchef i Danmarks Radio samt for journalisteleverne på Danmarks Journalisthøjskole. To institutioner, der også er finansieret af skatteyderne.
Det vides ikke om, Radio4’s frække swingerreporter er den første licensjournalist, der har haft samleje i arbejdstiden.
*
Det er ikke alle i mediebranchen, der er lige så frisindede som Louise Fischer. Anderledes bornert er Berlingskes kulturjournalist Aminata Amanda Corr, der har meldt en kunstner for blufærdighedskrænkelse

Se også
Skrig (phallofobiker Aminata Amanda Corr under angreb)

 

ANNONSE