Kommentar

Hvorfor forsvarer Radio24syv en truende kriminel islamist, mens radioen i samme sag går kritisk efter en politiker fra Nye Borgelige, der har kritiseret islamisten? Denne historie er vaskeægte journalistisk magtmisbrug af værste skuffe.

I sommeren 2018 bliver en af de ny ‘danske traditioner’ gentaget. Lastbiler med nyudsprungne studenter bliver overdænget med æg, sten og andre former for kasteskyts.

En af gerningsmændene til overfaldene er Ahmad el Chaabi. Han filmer sig selv, mens han er ‘helt oppe at køre’ og smider æg efter en lastvogn med studenter i Købehavn.

Nye Borgerliges byrådsmedlem i Nordsjælland – Mette Thiesen – kritiserer den chokerende video med studenter-overfald.

»Sådan ser det ud, når unge mænd med udenlandsk baggrund angriber en studentervogn,« skriver politikeren på Facebook.

De danske journalister hader Nye Borgerlige og øjner en chance for at få Mette Thiesen ned med nakken.

Licensmediet Radio24syv tager straks sagen op. Radio24syv laver kritisk journalistik om den vanvittig sag – æg og stenkast mod studenter. Men overraskende nok er Radio24syvs kritik vendt mod Nye Borgerlige og IKKE mod den æggekastende muslimske mand.

ANNONSE

Radio24syv ringer til Ahmad el Chaabi, der overrasket fortæller, at han er uskyldig, og det hele er en misforståelse. Alt er bare for sjov og en såkaldt “prank”, fortæller Ahmad el Chaabi. Radiostationen inviterer derfor straks den æggekastende Ahmad el Chaabi i studiet.

I begyndelsen af juli 2018 fortæller indvandreren, at han er blevet falsk anklaget af Nye Borgerlige og Mette Thiesen. Han er helt uskyldig, må danskerne forstå. Det hele bliver sendt i Radio24syvs morgenprogram.

Radio24syv fortæller endda lytterne, at den ‘uskyldige’ indvandrer er “komiker” og “blogger”.


Mette Thiesen fra Nye Borgerlige får en hård medfart i programmet, og hun bliver beskyldt for falske oplysninger om æggekast. Det hele var jo bare for sjov, lyder det.

Vi spoler tiden ni måneder frem. Samme “uskyldige komiker” toner frem på sociale medier i april 2019. Denne gang kan danskerne se, hvem Ahmad el Chaabi i virkeligheden er. Radio24syv er blevet narret, så vandet driver.

Ahmad el Chaabi står på Nørrebro med sine kriminelle bandevenner. De er maskerede, og Ahmad el Chaabi står foran gruppen og holder truende en koran i hånden. Ahmad el Chaabi taler i et truende direkte sprog og fortæller, at koranen er blevet stjålet fra politikeren Rasmus Paludan under et voldeligt overfald i København søndag 14. april 2019.

Ahmad el Chaabi fortsætter sit hadske sprog med tyvegodset i hånden. Til slut råber Radio24syvs ‘uskyldige komiker’ og hans bandevenner “Allah er stor” på deres hjemlands sprog.

De kriminelle indvandrere på videoen laver et meget populært håndtegn i Islamisk Stat. Grundlæggende er “IS-fingeren” en muslimsk magtdemonstration, der skal signalere jihad, magt og sejr over vestens vantro befolkninger. Alt dette foregår midt i København.

Det viser sig altså, at den helt ‘uskyldige komiker’, der ni måneder forinden har fået medvind af Radio24syvs studieværter – slet ikke er en “sjov blogger”, der kaster æg mod studenter for sjov.

Licensjournalisterne er blevet narret af en kriminel indvandrer, der samtidig er truende islamist med en forkærlighed for Islamisk Stat. Ahmad el Chaabi er direkte tilknyttet et voldelig overfald på den danske politiker Rasmus Paludan, der fik knytnæveslag og blev frarøvet sin ejendom midt på Blågårds Plads i København.

“Vi var med guds vilje i stand til at få den (koranen, red.) taget fra hans hånd,” erklærer Ahmad el Chaabi på sin islamistvideo. Den hadske muslim bruger også ordet “svans”. Typisk bliver den homofobiske betegnelse brugt af muslimer, fordi de hader homoseksuelle.

Ahmad el Chaabi har også delt videoer på sociale medier, hvor han deltager i de muslimske uroligheder på Nørrebro 14. april. På videoen kan man høre ham synge: “Blågårds Plads – får du tæsk herfra, så gør det nas.”

Ahmad el Chaabi er med i de aggressive grupper af muslimer, der overfalder politibetjente og brænder de københavnske gader. “Hvor skal vi hen, shababs?” råber Ahmad el Chaabi, mens han deltager i gadevolden i København. (Shababs er et indvandrer-slangord for “venner”)

Radio24syv er tavse, men internettet lyver ikke. Radiostationen bragte en falsk historie om en æggekastende og hadefuld indvandrer, der fik lov at kritisere Nye Borgerlige.

Politikeren Mette Thiesen blev efterfølgende kaldt “løgner”, “ubegavet” og spreder af “fake news” på Radio24syvs Facebookprofil

Men i dag er sandheden en anden. Det viser sig, at Radio24syvs muslimske komiker er en simpel bandekriminel islamist, der råber “Allah er stor” og fremviser stjålne genstande på sociale medier. En muslim, der deltog aktivt i de voldelige religiøse optøjer på Nørrebro.

“Du kan tage vores koran – men du kan aldrig tage vores tro fra os,” afslutter islamisten Ahmad el Chaabi, inden han råber “Allahu akbar” på klingende arabisk og viser sit Islamisk Stat-håndtegn.

Hvad siger Radio24syv? Var det god journalistik?

Videoen med den bandekriminelle Ahmad el Chaabi og den stjålne koran kan ses på dette link: https://youtu.be/Do_LoNgBbDc

På dette link filmer Ahmad el Chaabi sig selv, mens han deltager i de voldelige uroligheder:
https://youtu.be/D-y5K8eIu4k

Den Radio24syv studievært, som var kritisk mod Nye Borgerlige og omvendt var venlig overfor den æggekastende islamist, hedder Nima Zamani. Studieværten stammer fra den islamiske republik Iran. Indvandrerjournalisten Nima Zamani passer på en kriminel indvandrer, og det hele sker for danske licenspenge.

Nima Zamani har tidligere forsøgt at infiltrere Dansk Folkeparti sammen med den nuværende DR-journalist Mads Aagaard Danielsen.

Se også
Hizb ut-Tahrir ‘s Nørrebro-moske: Terrorrede og kønsadskillelse

ANNONSE