Kopierede/fra hoften

De venstreorienterede journalister har meget svært ved at skjule deres politiske tilhørsforhold. Selv på sociale medier koger det over til tider. Man skal bare kigge nøje efter.

Her er det tre kvindelige profiler i medieverdenen, der afslører deres negative forhold til højrefløjen.

I dette tilfælde hidser journalisterne sig op, fordi undertegnede har påpeget et venskabsbånd mellem journalisterne Mads Aagaard Danielsen (DR), Nima Zamani (Radio24syv) og Abdel Aziz Mahmoud (TV 2), der er grobunden for en særlig omsorg i mediebilledet for deres fælles ven – den tyrkiske velfærdsmigrant Harun Demirtas.

De tre kvindelige journalister støtter her den iranske radiovært Nima Zamani på Radio24syv i hans stædige kamp mod højrefløjen i dansk politik. Nima Zamani prøver at latterliggøre, at der er kommet fokus på hans person på grund af hans forbindelse til den tyrkiske migrant Harun Demirtas.

De tre kvindelige journalister bakker op på Facebook – men hvem er de?

– Anna Gaarslev (DR) har en lang karriere på Danmarks Radios TV Avisen. Her arbejder den 53-årige journalist som ‘korrespondent’ for hele Skandinavien og rejser rundt i Norden på licensbetalernes regning. Hun er gift med en tidligere chefredaktør på TV Avisen, der også har været øverste chef for hele licenskanalen DR1. Hendes ægtemand er yderligere bror til DR P4’s kendisvært Mads Steffensen – kendt fra ‘Mads og monopolet’. Anna Gaarslev bor selvfølgelig i et liebhaverkvarter tæt på ‘søerne’ i København, i et boligområde, der tæller mange andre beboere fra kultureliten som blandt andet den verdenskendte skuespiller Lars Mikkelsen. Her bor de langt fra multikulturens problemer i det trygge velhaverkvarter.

ANNONSE

– Janni Pedersen (TV 2) er studievært på TV 2 Nyhederne, og den 51-årige journalist har specialiseret sig i journalistik omkring kriminalitet. Janni Pedersen er tidligere nær kollega til ovenstående Anna Gaarslev, der også har arbejdet på TV 2 Nyhederne. Janni Pedersen er gift med en 13 år ældre mand, der er en kendt journalist fra det ræverøde medie Politiken. Faktisk var Janni Pedersens ægtemand også hendes underviser på Journalisthøjskolen, hvor de indledte et forhold.

– Stine Sylvestersen (TV 2 Lorry) er så venstreorienteret, at det driver ned ad tv-skærmen. I dag er Stine Sylvestersen ansat som vært og journalist på den licensfinansierede tv-station TV 2 Lorry i hovedstadsområdet. 58-årige Stine Sylvestersen er kendt for sit mangeårige engagement i 1990’erne på den venstreekstreme lokal-tv-station TV STOP. Det venstreradikale medie fungerede i mange år som de voldelige autonomes talerør, og tv-stationen var finansieret med offentlige midler. Stine Sylvestersen er citeret for at sige følgende i en bog om journalistisk moral fra 1995:

“Vi føler ikke det er værd at stræbe efter objektivitet,” erklærer Stine Sylvestersen, da hun er en del af det venstreekstreme miljø i Købehavn. Få år efter bliver Stine Sylvestersen ansat på TV 2 Lorry og aflønnes derefter af danskernes licenspenge.

De venstreorienterede journalister står skulder ved skulder og er altid klar med en gang rygklapperi til vennerne.

 

 

 

Se det islamofile netværk her)

Se også
DR inviterer muslimsk ‘overvågningsekspert’: Han er kendt for at misbruge videokameraer til sharia-kontrol i ghetto

ANNONSE