Nyt

Der var islam for alle pengene, da DR inviterede tre folketingsmedlemmer i stationens ‘Politiske Talkshow’. Et uformelt tv-program, hvor der hyggesnakkes med politikerne.

Alle tre politikere er muslimer og bekender sig i varierende grader til koranen. Dette understreger den magtfaktor, som politisk islam har udviklet sig til i Danmark.
Det drejer sig om pakistaneren Sikandar Siddique, der har indrømmet, at han har flirtet med islamistorganisationen Hizb ut-Tahrir, der arbejder for at etablere en islamisk stat.
Sikandar Siddique har fornyligt understreget, at Hizb ut-Tahrir ikke skal forbydes i Danmark. Samtidig arbejder Siddique på at få fængslet sine politiske modstandere, hvis de krænker koranen.
I midten sidder den radikale Samira Nawa, der stammer fra Afghanistan. Hun har tidligere fortalt, at hun arbejder for offentlige bønnekald fra moskéerne, når der er ramadan.
Samira Nawa er i øvrigt en nær ven af DR. Den muslimske kvinde har arbejdet sammen med den tidligere DR-vært Mads Aagaard Danielsen i forbindelse med en valgkampagne. Seriekrænkeren Mads Aagaard Danielsen er berygtet for en række overgreb på kvinder og mænd.
Sidst, men ikke mindst var der blevet plads til den syrisk-palæstinensiske migrant, Naser Khader. Han blev som ung tvangsgift og har gået i koranskole.
Senere drog Khaders muslimske klan til Danmark, og det har ikke været en gevinst for Danmark. I Naser Khaders familie er der mindst to Islamisk Stat-terrorister samt en terrorsympatisør, der har lovprist dobbeltmorderen Omar El-Hussein som martyr.
Naser Khader har tidligere delt parti med Samira Nawa hos Det Radikale Venstre. Efter flere partihop er Khader foreløbig landet hos Det Konservative Folkeparti.
De islamiske løjer blev styret af nyhedsværten Johannes Langkilde. Han er kendt for at få licensbetalerne til at betale for at få fløjet sin kones hest over Atlanterhavet, da han skulle arbejde i USA. Hesten hed ‘Jazz’, men fik tilnavnet ‘Licenshesten’.
DR Nyheder udvælger sine politiske gæster efter hudfarve og religion. Det er en fremgangsmåde, man normalt kalder racisme i det omkringliggende samfund.
Allah er stor i Danmarks Radio.

 

 

 

Bogen er udkommet

Bestil Lars Hedegaards nye bog her!

ANNONSE

Mest læst

Knæfaldet