Nyt

Lige nu forfølger udvalgte journalister og medier Nye Borgerliges folketingsmedlem Mette Thiesen.

Det er specielt licensmedierne Danmarks Radio og Radio24syv – men også statsejede TV 2 – der har indledt en klapjagt på Mette Thiesen. Politikeren bliver beskyldt for regelmæssigt at lyve, og medierne kritiserer, at hun ikke vil deltage i de ræverøde radio- og tv-udsendelser.

Det drejer sig om et opgør omkring den tyrkiske sygeplejerske Harun Demirtas, der af flere omgange har hånet danskerne og for eksempel har sagt, at danske borgere kan finde et andet land at bo i, hvis de ikke accepterer sharia-beklædning på danske sygehuse.

De uhyrligheder har Nye Borgerliges Mette Thiesen kritiseret, og hun har derfor fået flere journalister på nakken.

Er der en grund til, at den tyrkiske migrant Harun Demirtas har så meget medvind i de danske medier?

Ja, Harun Demirtas har et meget specielt og stærkt netværk blandt journalister og professionelle kommunikatører.

Det er specielt barndomsvennerne Nima Zamani (Radio24syv) og Mads Aagaard Danielsen (DR), der har ført an i kampen mod Nye Borgerliges Mette Thiesen. Men også den palæstinensiske studievært Abdel Aziz Mahmoud (TV 2) er en aktiv deltager i den politiske hetz.

ANNONSE

Kig nøje på dette diagram. Det viser, hvordan de toneangivende journalister er tæt forbundet til hinanden – og ikke mindst den tyrkiske sygeplejerske Harun Demirtas.

Netværket og den politiske forfølgelse er bygget op omkring ræverøde barndomsvenner, kærester og ægteskaber. Og hele det skjulte netværk bliver betalt af de danske medieforbrugere.

Se også DJ Sofie Jacobi hylder vold mod politiske modstandere

ANNONSE