Kommentar

Jeg skrev i går om Biden-klanens korrupte forbindelser med Ukraine, som har været en indtægtskilde for såvel Joe Biden som sønnen, Hunter Biden. Men disse forretninger blegner ved siden af forbrydersyndikatets økonomiske forbindelser til Kinas kommunistiske parti og det kinesiske militær. For Biden har politik altid været et familieforetagende, hvis formål var og er personlig berigelse.

Det er ingen tilfældighed, at Joe Biden i årevis har fremstillet Kinas voksende magt som en ”utroligt positiv udvikling”. I hvert fald har den været utroligt positiv for Biden-syndikatet, som det fremgår af nedenstående video, hvor den dybdeborende journalist Peter Schweizer forklarer sagens sammenhæng. Schweizer har skrevet flere bøger om USA’s korruption på højeste sted og ved, hvad han taler om.

Ligesom i Ukraine er pengestrømmen fra Kina gået gennem Hunter Biden – Joes vrag af en søn, der aldrig har haft et egentligt arbejde eller erhvervet sig nyttige kundskaber, og som blev smidt ud af den amerikanske flåde for sit narkomisbrug. Trods disse tynde papirer har Hunter med bistand fra Kinas regering og militær oprettet en række firmaer med økonomiske forbindelser til Riget i Midten, hvis ledere aldrig har lagt skjul på, at de tragter efter verdensherredømmet – hvilket indebærer, at de må overhale USA som global supermagt. Dertil har de fået god hjælp, siden daværende vicepræsident Joe Biden blev Obamas ”point man” for Kina-politikken.

ANNONSE

Få dage efter, at Joe i 2013 aflagde besøg i Kina ledsaget at Hunter, modtog sidstnævnte 1 milliard dollars i investeringskapital – noget som ingen af verdens førende banker eller kapitalbestyrere er blevet begunstiget med. Siden er det gået slag i slag i takt med med, at Hunter og hans far har solgt ud af amerikanske interesserer. De økonomiske transaktioner har altid haft til formål at fremme det kinesiske kommunistpartis interesser rundt om i verden og berige Biden-klanen.
Hunters foretagender har lettet vejen for Kinas kontrol med strategiske råstoffer og kommunisternes muligheder for at opkøbe amerikansk teknologi. Blandt andet har amerikansk teknologi også lettet de kinesiske kommunisters muligheder for at at overvåge den kinesiske befolkning.

Hvor mange milliarder, Biden-klanen har tjent på at sælge ud af USA, er uvist.
Alt, hvad vi ved, er, at ”den vestlige verdens leder” er agent for Kinas kommunistiske parti.

Det er ikke første gang, at en amerikansk regering har været infiltreret af fjendtlige magter. Sådan var det under Franlyn D. Roosewelt-administration i 1930’erne og under Anden Verdenskrig, da adskillige topbureaukrater var agenter for Stalin. Intet tyder dog få, at de forrådte USA for penge.
Nu er det første gang, at selve præsidenten er agent for en fjendtlig magt. Og gør det for penge.

ANNONSE