Gæsteskribent

Lyt nu til os – vi har været det hele igennem..!

For 30 år siden flygtede min familie fra Iran. Vi flygtede ikke fra krig og elendighed – nej absolut ikke. Vi var velhavende og levede et ganske godt liv.

Men pga. den massive undertrykkelse valgte familien alligevel, at flygte fra regimet der påduttede alle, tvunget hijab, adskillelse af køn, tvunget koranlæsning og ikke mindst et samfund, som skulle styres af Imamer.

Her er vi så, 30 år senere hvor jeg ser det hele for mig igen.

Tillad mig lige at tage jer tilbage igen, for jeg glemte, at fortælle om Iran og resten af Mellemøsten -og dennes smukke kultur, der er flere tusinde år gammel.

Kulturen der lærte os, at vise respekt for de ældre, holde sammen på familien.
Den mellemøstlige kultur har utrolige mange smukke nuancer. Jeg husker b.la. de gamle smukke moskeer, hvor gamle mænd sad på et hjørne -og blot passede sig selv alt imens de læste verser fra koranen.

Men desværre er der, som i historiebøgerne, slanger i paradiset.

Slangerne forpestede det frie Iran med dennes sharia love og tvunget hijab. De skabte et samfund som sendte, ikke alene Iran men resten af Mellemøsten, 100 år tilbage i tiden. Et samfund styret af bundkorrupte Imamer, der end ikke kunne tørre deres egne bagdel.

ANNONSE

Nu 30 år efter frygter jeg endnu engang det samme. For i Danmark har vi også de selv samme slanger gående frit.

Vi har nemlig glemt, at vi ved ankomst til Danmark fik foræret et frit og demokratisk samfund på et sølvfad. Det samfund, tusinder af unge i Mellemøsten kæmper eller blot drømmer om, at opleve.

Men hvad gøre vi her i Danmark? Jo, vi giver plads til slangen – vi lader nemlig denne kræftcelle brede sig langsom, men sikkert til hele kroppen ( læs.: samfundet) og forpeste alle vores organer en efter en.

I starten mærker vi det ikke, for kræften har blot ramt en lille og måske ubetydelig del af kroppen.
Vi nyder forsat vores hverdag, med vin og lækre saftige bøffer. Alt imens den gode løn tikker ind til tiden.

Men lykken vare kort. For vi har en meget usikker fremtid i sigte. Vi lever på lånt tid i det ganske unikke land, som JERES forfædre har kæmpet og blødt for – og som vi nydanskere, har fået foræret.

Vi giver plads til organisationer, som hizb ut tahrir og moskeer, som Grimhøjmoskeen og Imam Ali Moskeen – der ude af til, kæmper for integration, men i virkeligheden undergraver hele det frie samfund.

Vedlagte billede fortæller det hele – alt det jeg har forsøgt at gengive, men blot med meget færre ord.

Disse kvinder og ikke mindst grupperinger har ikke alene gruppevoldtaget Islam – men også taget et helt samfund som gidsel.

Vi må vågne, ikke kun for at redde samfundet fra fordærv, men også for at redde den almindelige og fredelige muslim der har mistet sin tro til mørkemænd og hjernevaskede kvinder, som på billedet.

Jeg tror og håber på det bedste, men frygter også det værste.

Nader Ashkani på Facebook

ANNONSE