Kommentar

Hermed mit forslag til statsministerens nytårstale:

God aften

Dette bliver min sidste nytårstale til jer. For det er med sovs på kinden og med tårer i øjnene, at jeg må meddele jer følgende:

Far forlader jer.

Men fortvivl ikke. For I vil fremover vedblive med at være i mine og Angela Merkels tanker. Nå, nu bliver I nysgerrige. Så må jeg hellere afsløre sandheden. Og den er, at jeg inden længe flytter ind hos Frau Merkel, som har været så sød at give mig et pulterkammer, hvor jeg kan fortsætte min, øh, jeg mener EU´s kamp med at gøre Danmark og Europa til et globalt multiparadis.

Her skal I forstå ordet multiparadis i sin oprindelige betydning, der betyder et fristed for dem, der vil undgå nutidens uhyggelige nationalstater. Og især undgå alt det med fædrelandskærlighed, eget flag, egen lovgivning etc.

Det var gudskelov dengang. Nu skal vi alle se fremad.

Og jeg er frelseren, der vil frelse jer alle. Frelse jer fra en skæbne, der er værre end døden. Kun ved at få jer over i multiparadiset kan I undgå et liv, hvor I kommer til at leve i et homogent, trygt og farveløst samfund.

ANNONSE

For det er jo ikke det, I vil. I vil leve sammen med især fremmede, der er diametralt modsatte jer. Fremmede, der vil ændre jeres kultur til det eksotiske og farverige. Fremmede, der vil føre Danmark tusind år tilbage, så I alle kan starte på en frisk. Fremmede, der vil forvandle alle jer tryghedsnarkomaner til utrygge individer, der konstant er på vagt over for hinanden. Sidstnævnte er i øvrigt sundt. For vi ved jo alle, at agtpågivenhed får blodet til at rulle ekstra hurtigt.

Det har vi brug for. Og vi har især brug for nyt blod, der én gang for alle kan komme danskernes indavl til livs. I flere tusinde år har I parret jer med hinanden – med det ønske om at bibeholde jeres egen lille stamme, hvor nøgleordene var fred, nærvær, ansvarlighed, pligter, beskyttelse og viljen til frit at kunne ytre sig.

En mission, der desværre lykkedes alt for godt – indtil jeg og mine politiske forgængere heldigvis fik sat en stopper for det pjat.

For I min optik er I danskere blevet til racistiske, egoistiske og nationalistiske individer, der gemmer sig i et lille smørhul – blot for at slippe for at redde hele verden, men også for at undgå den nye verdensorden, der nu skabes via globale lyksageligheder, såsom FN, EU og ikke mindst Fredens gud, som jeg om nogen har fuld respekt for. Øh, jeg har så ikke fået hans respekt, men det arbejder vi begge på.

Puh, hvor er I danskere små, siger jeg bare.

Men tilbage til min fratrædelse.

Jeg føler, at jeg har gjort mit til at gøre Danmark til et multikulturelt og spændende samfund. Men nu er det tiden til at jeg må videre ud i Europa, hvor jeg her vil fortsætte min kamp for at nedbryde andre selvstændige nationalstater.

Denne kamp vil bl.a. føre mig til vilde og ukendte egne af verden, hvor jeg overalt jeg kommer frem, vil invitere de indfødte med hjem. For også de har fortjent at vokse op under den halvmåne, der om føje år vil skinne over Europa.

Med håbet om at I borgere vil følge min drøm om at forvandle Danmark til en vasalstat under EU eller endnu bedre: under Fredens gud, ønsker jeg Stormuftien af Vanløse samt alle jer andre

Eam jadid jayid

– eller oversat til provins-dansk: Godt nytår.

PQ – må deles

ANNONSE

Læs også

Det som dronningen ikke sagde -
Nytårsprædiken -
Han kan give dig hvile -
Findes der en lov uden dom? -
Gud hader krystere -
Alle fronters Gud -
Et Danmark inden krigen kommer -