Kopierede/fra hoften

 

Næppe har beboerformanden sammenlignet det område han bor i med Vollsmose, før en Anne S. Andreasen problematiserer udtalelsen. De indvandrere hun kender er ‘yderst integrerede og imødekommende’, hendes datter går i klasse ‘med en syrisk pige’, og der leges og læres i øvrigt ‘på tværs af etnicitet’. Tilsæt selv fuglefløjt.

Demografi er skæbne. Flere arabere, vil uværgeligt give flere arabiserede områder. Fra Fyens.dk – Uro i Munkebo: – Det bliver det nye Vollsmose.

Munkebo bliver til det nye Vollsmose. Det sker stille og roligt, men sikkert. Så klar i spyttet er Jørn Pedersen, beboer i Munkebo, og formand for boligforeningen Skovparken. Udtalelsen kommer på baggrund af de uroligher, han har oplevet i byen de sidste par år. …

Udover hærværk oplever Jørn Pedersen unge mennesker med anden etnisk baggrund råbe og skrige, tage stoffer og uden vilje til at indordne sig. Han siger, at det er endt i en ond cirkel…

– Jeg forstår ikke, at der skal forskelsbehandles på den måde, der bliver. Vi havde en dansker, der havde et kaninbur, der stank. Hun skulle flytte ud, hvis hun ville beholde sin kanin. Så hun flyttede. Dem med anden etnisk baggrund råber og skriger, og hvis de får en betinget fraflytning, så griner de og fortsætter deres adfærd, indtil de bliver smidt ud af boligen. Så får de fat i en sagsbehandler og siger, at de er glade for at bo her, og så får de lov at blive boende. Det er ikke rimeligt, forklarer Jørn Pedersen.”

“For nylig var der to indvandrerdrenge, som stjal vores nabos knallert. Så fulgte jeg efter dem, og så kom politiet og fik dem anholdt. … Det er unge, der kommer fra Vollsmose.” (John Eriksen, Socialdemokratiet)

ANNONSE