Nyt

Bybus 4A ved Hejredalsvej, Brabrand; Foto: Maps

Israelske Ofer Attias er utryg i bybus 4A, der kører mellem Brabrand og Tranbjerg. Unge indvandrere chikanerer andre buspassagerer, og er ligeglade med chaufførens formaninger. Klassisk dominanskriminalitet omtalt hos TV2 Østjylland – Nervøs passager: Unge drenge truer og tyranniserer i bybus.

“- Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre, for jeg vil gerne prøve at stoppe dem, men jeg er så bange for, at de kommer efter mig.

Sådan lyder det fra en nervøs buspassager, der næsten dagligt gør brug af bybusruten 4A, der kører fra Brabrand til Tranbjerg og Viby. Han oplever alt for ofte, at en gruppe unge drenge tyranniserer bybussen.

– Det er en katastrofe at køre med 4A. Der er høj musik, de råber og skriger, larmer og slås, fortæller Ofer Attias, der ofte bruger bybusserne i Aarhus…

– Det er de samme otte drenge, jeg for det meste ser. De er 12 til 14 år, og så er de ikke danskere (red. af anden etnisk baggrund), siger han. …

Ofer Attias fortæller også, at de unge drenge er ligeglade med både inventaret og de andre passagerer i bussen.

– De begynder at spytte på stole og vinduer, og de ryger cigaretter i bussen, smider skrald over det hele, og i går blev en gammel dame nødt til at flytte sig til et andet sæde, siger han.”

ANNONSE