Nyt

Det religiøse vanvid i de islamiske parallelsamfund bliver tydeligere dag for dag.

Fredag aften dør to 21-årige arabiske mænd, da en BMW torpederer et hus i det centrale Odense med høj fart. Fartgrænsen er 50 km/t det pågældende sted, men bilens fart er så høj, at ejendommens væg vælter.

Muslimer i Danmark har valgt at markere den livsfarlige vanvidskørsel på bizar vis.

Flere initiativtagere samler nu ind til vandbrønde i muslimske lande. Det sker for at ære de involverede i den hovedløse dødskørsel.

Det drejer sig blandt andet om integrationsprojektet ‘Fiuk – Fyns Internationale Ungdomsklub’ og den islamiske indsamlingsorganisation ‘Danish Muslim Aid’.

Sidstnævnte har den narkodømte imam Abdul Wahid Pedersen i ledelsen. Danish Muslim Aid har tidligere finansieret udsmykningen af et islamisk bederum på Rigshospitalet i København.

De to muslimer der omkommer, Mohammed Hussein og Mohammed Al Ammari, stammer begge fra Vollsmose-området. En ghetto, der er berygtet som et at de værste parallelsamfund i Danmark. Her hersker kriminelle bander og en kontanthjælpsmentalitet i udpræget grad.

Det forekommer forkert, at muslimer ærer vanvidskørsel med store pengeindsamlinger. Nogle af pengene kommer endda på opfordring fra et integrationsprojekt, der er rettet mod unge mennesker i Vollsmose.

Hvorfor skal muslimske vanvidsbilister ophøjes på denne måde?

Se også
Sig nej til racisme: Der var kun hvide spillere på Sydafrikas fodboldlandshold

ANNONSE