Nyt

En muslim vil ikke forstyrres under en flyvetur, mens han beder til Allah. Episoden ender med et aggressivt angreb på personale og myndigheder i et europæisk rutefly.

‘Allah er stor,’ råber den voldelige muslim ud i flykabinen.

Umiddelbart skulle man tro, at denne historie ville vække opsigt i danske medier. Men da journalisterne ikke ønsker islamkritiske historier, så er episoden blevet forbigået i tavshed.

Et hollandsk fly fra selskabet Transavia letter fra Paris 24. januar i år. Kursen er sat mod Tunesien.

Kort efter afgang begynder en cirka 30-årig muslim fra Tunesien at bede til Allah liggende på gulvet umiddelbart foran indgangen til cockpittet. Medpassagererne bliver nervøse, og kabinepersonalet advarer piloterne i cockpittet.

Frygten for et nært forestående islamisk terrorangreb strømmer gennem flyet.

Efter den islamiske bøn rejser muslimen sig op og går til angreb på en mand, der har forstyrret hans bøn. Der er tale om slag i hovedhøjde.

Den muslimske voldsmand prøver også at få adgang til cockpittet og piloterne. Men han bliver overmandet af passagerer og personale.

Den voldsomme optrin får Boeingflyet til at nødlande klokken 18.30 i Nice lufthavn i det sydlige Frankring. Politiet kommer ombord på flyet for at fjerne den voldelige muslim, der igen går amok.

Manden råber: “Hvad har jeg gjort?” og “Allahu Akabar” (Allah er stor, red.) under den voldsomme anholdelse i flykabinen.

De chokerede flypassagererne må herefter overnatte i Frankrig, inden turen går videre.

De danske medier og journalister vælger IKKE at informere befolkningen om dette optrin.

Islamisk vold er tabu i medierne, selv når den forekommer i et fyldt passagerfly over Europa.

ANNONSE