Nyt

Torsdag morgen går en bevæbnet muslim ind i Notre Dame-katedralen i Nice og slår tre mennesker ihjel. En 60-årig kvinde, der beder morgenbøn, bliver knivdræbt og forsøgt halshugget. Gerningsmanden er den 21-årig tunesiske migrant Brahim Aouissaoui.

Den nordafrikanske terrorist råber ‘Allah er stor’ i forbindelse med sit angreb.

Brahim Aouissaoui forlod Tunesien 14. september 2020 med et af de migrantskibe, der er finansieret af flere humanitære organisationer – som eksempelvis Læger uden grænser. Skibet gør stop på den italienske ø Lampedusa, hvorefter det ankommer til Bari i Italien.

Her bliver terroristen Brahim Aouissaoui registreret og budt velkommen til det naive Europa. Efterfølgende tager Brahim Aouissaoui til Frankrig, hvor han ankommer i slutningen af september.

“Han (Brahim Aouissaoui, red.) bar et dokument fra Det Italienske Røde Kors, hvor det fremgik, at han var tunesisk statsborger født i 1999,” fortæller den franske antiterroranklager.

21-årige Brahim Aouissaoui er hverken kendt af fransk eller tunesisk politi inden angrebet. Han er angiveligt blot en almindelig muslim, der har taget religionskrigen i egen hånd. Tunesisk politi har indledt en efterforskning af den muslimske terrorist, der blev pågrebet efter angrebet.

ANNONSE

Brahim Aouissaoui er indlagt på hospitalet efter at være blevet såret af politiets skud i forbindelse med terroraktionen.

Fransk politi opsøgte torsdag Brahim Aouissaouis familie i byen Sfax i Tunesien, hvor han boede sammen med sin familie, inden han rejste mod Europa som migrant.Byen er et knudepunkt for tunesere, der illegalt forsøger at komme ind i Europa.

Torsdag morgen blev endnu et blodigt kapitel skrevet om islamisk terrorisme i Europa. Klokken er 6.47, da Brahim Aouissaoui ankommer til togstationen i Nice. Her vender han sin jakke på vrangen og skifter sko, inden han går målrettet mod kirken Notre Dame, der ligger på Avenue Jean Médecin i centrum af Nice.

Klokken 08.26 går den muslimske indvandrer ind i kirken og går til angreb på flere personer med en 30 centimeter lang kniv.

Den muslimske indvandrer går amok i en sand sharia-blodrus. Brahim Aouissaoui dræber en 55-årig mandlig kirketjener, en 60-årig kvinde og en 44-årig brasiliansk kvinde i forbindelse med angrebet.

Den 60-årige kvinde var ifølge franske medier taget i kirke for at bede en morgenbøn. Hun blev fundet i kirken og havde fået halsen skåret over. Hovedet er næsten skilt fra kroppen. Den 55-årige mandlige kirketjener var gift og far til to døtre. Han havde arbejdet i kirken i 10 år, og han døde i kirken af flere knivstik i blandt andet halsen.

Den 44-årige brasilianske kvinde fik flere knivstik, men formåede at flygte til en nærliggende café, hvor hun døde af sine kvæstelser. Hendes sidste ord var ifølge AFP, at hun elskede sine børn. Kvinden havde tre børn ifølge mediet.

Først efter cirka 30 minutter ankommer politiet til stedet, hvor de skyder og sårer den muslimske terrorist, der råber “Allahu Akbar” mod politiet.Der begynder at tegne sig et billede af ufatteligt naivitet – ikke mindst i Danmark.

I efteråret 2015 afviste den tidligere operative chef for PET – Politiets Efterretningstjeneste – Hans Jørgen Bonnichsen, at ‘det skulle være et problem’, at terrorister gemte sig i migrantstrømmen til Europa. Den tidligere PET-chef erklærede i landets medier, at danskerne ikke burde frygte terrorister blandt flygtninge.

Hans Jørgen Bonnichsen var chef hos Politiets Efterretningstjeneste mellem 1997 og 2006. Her var han en central del af terrorbekæmpelsen i Danmark. Frankrig er ramt af endnu et muslimsk terrorangreb og dertilhørende sharia-halshugning. Denne gang ankom terroristen i den uafbrudte migrantstrøm til Europa.

Danskerne kan sende en venlig tanke til den forhenværende efterretningschef Hans Jørgen Bonnichsen samt de mange nødhjælpsorganisationer, der understøtter den livsfarlige folkevandring fra Stormellemøsten og Afrika.

Hvem skal halshugges næste gang?

Mere på Snaphanen

ANNONSE