Kopierede/fra hoften

Europa har igen mærket islams vrede. En 49-årig kvinde, der er ansat hos det franske politi, bliver dræbt af en illegal indvandrer fra Nordafrika på en politistation i Paris. Terroristen er den 36-årige islamist – Jamel Gorchene – der kommer fra Tunesien. Han stammer fra Sousse-regionen i den østlige del af landet. Det oplyser det franske medie Le Figaro.

Klokken er cirka 14.20 fredag eftermiddag. Jamel Gorchene går rundt foran politistationen i Rambouillet, der ligger i det sydvestlige Paris – godt 56 kilometer fra byens centrum. Den nordafrikanske terrorist ser angiveligt islamistvideoer på sin mobiltelefon, mens han leder efter sit vantro offer.

Den 49-årige ‘Stéphanie’, der er mor til to børn på 13 og 18 år, benytter frokostpausen til at sætte parkeringsskiven på sin bil. Det skal vise sig at koste hende livet. Da den kvindelige politimedarbejder vender tilbage til politistationens indgang, følger terroristen Jamel Gorchene efter hende.

ANNONSE

Politistationen er udstyret med en indgangssluse, der skal forhindre muslimske terrorister i at trænge ind i bygningen. Jamel Gorchene smutter med ind i slusen. For øjnene af flere politibetjente, der bevogter indgangen, skærer den tunesiske terrorist to gange halsen over på den 49-årige kvinde.

Den hadske muslim råber ‘Allahu Akbar’, mens han slagter sit offer – som var det en rituel halalslagtning. Det betyder ‘Allah er stor’ på arabisk.

Dette er blevet et standardråb fra muslimer, der udfører terrorangreb i islams navn.

Umiddelbart efter får betjentene adgang til indgangsslusen. De skyder og dræber den 36-årige Jamel Gorchene, der senere bliver erklæret død på et nærliggende sygehus.

Flere danske medier har fejlagtigt beskrevet det 49-årige terroroffer som ‘politibetjent’. Den afdøde kvinde arbejdede i en stilling som assistent i den administrative del af politiet.

Terroristen Jamel Gorchene oplyser på de sociale medier, at han kommer fra byen M’saken, en by med cirka 60.000 indbyggere, der ligger ved den tunesiske østkyst. Tuneseren er en ivrig islamist, der deler radikaliserede opslag på Facebook. Her beskylder han omverdenen for ‘islamobi’ og racisme. En velkendt ‘muslimsk cocktail’ af offerkort og blodtørst mod de vantro fjender.

I 2009 rejser Jamel Gorchene illegalt ind i Europa. Han tager ophold i Frankrig, hvor han arbejder som chauffør. De franske myndigheder vælger, at de ikke vil sende den illegale migrant hjem til Nordafrika. Denne kyniske beslutning kommer til at koste et uskyldigt menneske livet. Jamel Gorchene går i moskéen og radikaliseres i smug. Han er ikke på radaren hos de franske terrormyndigheder.

Ifølge terroristens slægtninge i Tunesien, som er blevet opsøgt af nyhedsbureauet AFP, skulle Jamel Gorchene have boet hos en tante i Frankrig. Han har mindst to brødre – herunder en tvillingebror. Jamel Gorchene har tidligere boet i den franske by Thiais i Val-de-Marne. Et vidne beskriver den tidligere nabo som en ‘muslimsk mand’, der boede alene tilbage i 2017.

Under coronakrisen offentliggør Jamel Gorchene kun koranvers og islamiske bønner på Facebook. En radikaliseringsproces udspiller sig for øjnene af den franske befolkning.

Den tunesiske salafist fejrer terrordrabet på den franske skolelærer Samuel Paty, der bliver halshugget af en muslimsk teenager i efteråret 2020, da han bruger Muhammedtegninger i sin undervisning. Kort tid efter drabet på Samuel Paty i oktober, skifter Jamel Gorchene sit profilbillede på Facebook. Nu står der: ‘Respekter Mohamed, Allahs profet’.

De franske terrormyndigheder oplyser, at Jamel Gorchene fik en arbejdstilladelse i 2019 som en slags naiv belønning, fordi han havde opholdt sig illegalt i 10 år på det europæiske kontinent. Opholdstilladelsen blev fornyet i december 2020 og stod til at udløbe i december 2021.

Jamel Gorchene takkede de naive franske myndigheder ved at begå islamisk terrorisme på en politistation. Det 49-årige terroroffer ‘Stéphanie’ er ikke den eneste, der har mødt de tunesiske islamisters vrede. I oktober 2020 bliver tre mennesker knivdræbt i en kristen kirke i den sydfranske by Nice. Gerningsmanden, den 21-årige Brahim Aouissaoui, stammer også fra Tunesien. Ved det blodige terrorangreb i Notre Dame-kirken i Nice bliver der også råbt ‘Allahu Akbar’ – Allah er stor.

I sommeren 2015 bliver 38 personer dræbt og 40 sårede, da Islamisk Stat-terrorister angriber et hotel og en badestrand i Tunesien. Ofrene kommer i høj grad fra Storbritannien. Terrorangrebet foregår i Sousse-regionen – det område, hvor terroristen Jamel Gorchene stammer fra.

En 49-årig mor til to vendte fredag ikke hjem til sine børn. Hun blev ofret på politikernes multikulturelle alter, hvor islam spiller den dominerende hovedrolle. Den islamiske terror er kommet for at blive.

De næste vantro ofre venter på, at det bliver deres tur.

Spørgsmålet er: Hvornår får de europæiske befolkninger nok?

*

Læs mere om et pakistansk ‘flygtningebarn’, der gik amok med en kødøkse i Paris

Køb Lars Hedegaards nye bog her!

ANNONSE