Dag: 20. juni 2019

Man tager ikke til et land hvor ikke-muslimer får skåret halsen over, fordi man rammes af racisme i Københan. Man rejser til Islamisk Stat, fordi ‘man tror på sagen. Fordi man er islamist’.

Les Mer...

Elleve personer som har vært ansat ved en offentlig støttet muslimsk friskole i Sverige, kan knyttes til et voldsforherligende islamistisk miljø som holdes under opsigt af den svenske Säkerhetspolisen (Säpo), og blandt disse var mindst fire returneret fra krigen i Syrien.

Les Mer...

En højere norsk domstol har dømt en 70 år gammel kvinde til 14 dages ubetinget fængsel for kommentarer på Facebook om forfatter Sumaya Jirde Ali.Kvinden kalte Sumaya en kakerlak.

Les Mer...

En 21 år gammel syrisk flygtning, Mustafa Mousab Alowemer, blev onsdag arresteret for at have planlagt at angribe en kirke i Pittsburgh på vegne af IS. Alowemer var gået på indkøb efter bombematerialer.

Les Mer...

YouTube fortsætter med at ramme sine brugere politisk med nøje udvalgte udelukkelser. Et spansk parti og en tysk-egyptisk islamkritiker er ofrene denne gang. Modstandere af masseindvandring og islam modarbejdes af de store teknologiselskaber.

Les Mer...

Foto: Olav Bjørkum De små badehusene på Løkken strand i Danmark ligger i en tilsynelatende endeløs snorrett rekke mot sør og venter på sine brukere. Alle badehusene er privateide. Mange har gått i arv i generasjoner. Husene er svært ettertraktet. Den neste på ventelisten for å få kjøpt et badehus – som han må skaffe […]

Les Mer...

Det tog ikke mange timer, før der kom nyt i historien om ‘allahu akbar’-undervisning i en dansk skoleklasse. Det viser sig, at seancen foregik i 3.A. på Thyregod skole, hvor ‘Muhammed’ fra Sydsudan, i anledningen af et skoleskifte, gerne ville vise klassen hvordan man bad som muslim.

Les Mer...

Maradive 601  Vi har tidligere skrevet om de 75 migranter som det egyptiske skib Maradive 601 samlede op ud for kysten ved Tunesien. Strandede migranter ud for Tunesiens kyst afviser medicinsk hjælp – vil til Europa Det drejer sig om migranter fra Bangladesh, Sudan, Marokko og Egypten. I dag fik skibet lov til at lægge […]

Les Mer...

Før valget var der store konflikter mellem Rasmus Paludan og den tidligere politiker Mimi Jakobsen og det endte i en skærmydsel på TV, hvor Paludan kaldte hende “nazisvin” efter hun havde sagt han mindede om noget fra 30’erne. Inden da havde hun endda på sin Facebook skrevet unavngivent, at en åbenlys nazist kan opstille og […]

Les Mer...

Mette Munk  Vi har den seneste tid skrevet om DR-redaktøren Mette Munks opslag på hendes private Facebookside. Redaktør på DR – Er man imod EU er man “facist” eller fra Hizb-ut-Tahrir Redaktør på DR flager med unionsflag og ikke Dannebrog på Valdemarsdag Nu har hun skrevet et nyt og hvor siger hun har støttet med […]

Les Mer...