Nyt

Formand for “Junge Alternative, Berlin”, David Eckert

AfD fik ved det nylige EU-Parlamentsvalg et skuffende valg med kun 11 % af stemmerne selvom migration har været et stort tema de senere år sammen med islamismen og terrorismen.

Omvendt fik miljøpartiet Die Grüne et flot valg med 20,5 % af stemmerne.

Særligt de unge vælgere stemmer på Die Grüne. Mens de nationalkonservative ligger bedst hos de 30 til 60 årige så ligger f.eks. CDU helt nede på 13 % blandt de 18 til 29 årige. Omvendt har CDU 40 % af stemmerne blandt dem er er 60 år eller ældre. Også SPD har mange ældre vælgere med ca. 22 % over de 60 år, mens de er under 10 % hos de 18 til 29 årige.

Her er Die Grüne helt oppe på 30 %.

Die Welt -Die Welt – Union bei 18- bis 29-Jährigen nur noch bei 13 Prozent

I et åbent brev nyhedsbureauet AFP citerer fra hedder det fra partiets ungdomsafdeling i Berlin at temaet klimaændringer og miljøbeskyttelse bevæger “flere mennesker end vi troede” og at man skal tage afstand fra den påstand, at mennesker ikke påvirker klimaet.

ANNONSE

Videre hedder det, at det ikke er det afgørende om offentligheden ikke handler rationelt. Et problem bliver til et reelt problem hvis det bliver anerkendt som et problem. Endvidere er det en kendsgerning, at klimaet ændrer sig og at skadestoffer i udledning fra biler ikke er godt for mennesker og miljø.

Blandt andet foreslår de ung nationalkonservtaive et et-barns politik for udviklingslandene i forbindelse med udlands-hjælpen.

Der har tidligere fra AFD lydt ryster om at klimaforandringere ikke er menneskeskabte.

N-TV – AfD-Jugend meutert gegen Klimaleugner

 

 

ANNONSE