Dag: 17. maj 2019

Scenen er sat. Socialdemokratiet har ladet Venstre og DF slide hinanden op og antallet af spontane asylansøgere er faldet. Nu vil socialdemokratiet så igen lukke op for kvoteflygtninge, indtil videre 500 om året. Hvert år. Det oplyser Mattias Tesfaye til mediet Politiken: Ud over den særlige gruppe vil Socialdemokratiet formentlig også snart åbne for flere […]

Les Mer...

Yihi’el Haiby (1911-1977) Sølvgelatinkopi i Israel Museum, Jerusalem. Noen av personene i bildet er identifisert, den eldre mannen i midten er Suleiman ben Pinhas al-Cohen, til venstre for ham hans sønn Salam Cohen (med et barn på fanget), og til venstre for ham igjen hans søster Sham’a (senere Shoshanna Bedihi). Far og sønn arbeidet med […]

Les Mer...

Hvis man vil gennemskue hvordan medierne i Danmark samarbejder og deler holdninger om EU og masseindvandring så er twitter et godt sted at begynde. Jakob Nielsen der som så mange andre mediefolk kommer fra det venstreliberale medie Politiken er chefredaktør på mediet Altinget.dk. Den meget omtalte bog af Løkke Rasmussen er blevet anmeldt af netop […]

Les Mer...

Selvom migrantsituatioen på Middelhavet er nedtonet i forhold til tidligere er der stadig face off på mange kanter. Onsdag den 15. maj samlede det igen aktive skib Sea-Watch 3 migranter op i kysten ud for Libyen. I følge den tyske migrant-NGO ville den libyske kystvagt ikke assistere en båd fuld af migranter der var kommet […]

Les Mer...

På en 17. mai bør det avgjort være noe norsk – og her er Edvard Griegs g-moll-kvartett. Den fremføres av København Strygekvartet, med Tutter Givskov og Mogens Lydolph på fiolin, Mogens Bruun, bratsj, og Asger Lund Christiansen, cello.

Les Mer...

Antisemitismen er ved at blive en del af det officielle Sverige: Muslimerne får bekræftet antisemitismen gennem de signaler som politikerne sender ud. Det er det der gør knivattentatet i Helsingborg mandag, så alvorlig.

Les Mer...

En reportage af den kendte schweiziske journalist Nicole Vögele som onsdag aften blev sendt i programmet «Rundschau» på den tysksproglige schweiziske Radio- og Tv-station Schweizer Radio und Fernsehen (SRF), dokumenterer at kroatisk grænsepoliti tager nok så kontante metoder i brug for at hindre migranter i at komme ind i Kroatien fra Bosnien og Hercegovina. 

Les Mer...

Et flertal bestående af Frihedspartiet og Det konservative folkepartiet har vedtaget at forbyde tørklæde i grundskolen. Sagen skal prøves for forfatningsdomstolen.

Les Mer...

“Jeg tror, de fleste er ved at give op i det her, og det er vores største udfordring. Vi kan ikke tåle at miste frivillige”, slutter Lars Pedersen i Brønshøj.

Les Mer...

10-20 ‘børn af indvandrere’ har gjort hverdagene utryg for medlemmer og frivillige i Freja Håndboldklub i Bellahøjhallen.

Les Mer...