Kopierede/fra hoften

I Tilst overfaldt to arabere et par på en Circle K-station, og Østre Landsret har netop idømt Jarfar Mohammad Rida Al Jasiri otte års fængsel for et drab ved en Circle K-station i Holbæk. Her endnu en Circle K-beretning, denne gang fra Horsens Folkeblad – 36-årig dømt for vold: Misforstod cigaretkøb som racisme.

“En mand fra Horsens blev en søndag eftermiddag i december overfaldet med knytnæveslag, så han bl.a. brækkede næsen. Episoden fandt sted på Circle K-tanken på Bjerrevej i Horsens, hvor offeret var standset for at købe cigaretter.

… I hvert fald forklarede den nu dømte 36-årige mand, at han var helt sikker på, at han hørte sit senere offer sige noget racistisk til tankstationens ekspedient, som er af tamilsk afstamning.

– Jeg blev ked af det på ekspedientens vegne, da han (det senere offer, red.) bad om sorte Prince, fordi ekspedienten var mørk i huden, forklarede den 36-årige, der flere gange understregede, at han mente, bestillingen af de sorte Prince var et udtryk for racisme.

… Den 36-årige, der tidligere er dømt for vold, fik tre måneders fængsel for overfaldet. Anklagemyndigheden ønskede også, at han blev udvist af Danmark, da han ikke er dansk statsborger, men det afviste retten.”

ANNONSE