Kopierede/fra hoften

I forbindelse med min flytning til Århus tankede jeg flyttebilen ved en Uno-X tank på Edwin Rahrsvej i den multikulturelle vestby. Jeg holdt i kø bag en overvægtig midaldrende araber, der kørte frem uden at tanke. Jeg undrede mig lidt, og tog pladsen. Hidsig stod han nu på den anden side, og spurgte truende om jeg slet ikke havde set ham. Han opdagede, at jeg ikke var alene, og kørte derfra med onde øjne. En bizar overreaktion på en helt normal hverdagssituation. Klassisk dominansadfærd.

2000 meter derfra på en Circle K-tankstation, mandag aften, seks uger senere. Politiet eftersøger to arabere, den ene 175 cm høj med kort hår i siderne. Via Døgnrapporten for Østjyllands Politi – Udsat for vold ved tankstation.

En 38-årig mand og hans 40-årige kæreste blev mandag kl. 20.22 udsat for vold af to mænd i forbindelse med et besøg på en tankstation på Tilst Parkvej i Tilst. Den 38-årig mand har forklaret til politiet, at han blev slået flere gange i ansigtet, og da hans kæreste forsøgte at lægge sig imellem, blev hun også slået og trukket i håret hen ad asfalten.

De to mænd ankom og kørte fra stedet i en sort bil – evt. en BMW eller en VW Passat. Har man oplysninger i sagen, kan man kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.”

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden