Nyt

Ekstra Bladet, 13. marts 2020, s. 13

Så faldt der dom ved Retten i Glostrup. Fem AEH’ere mellem 16 og 20 år, fik domme på 10-17 måneders fængsel. To af de dømte fik desuden ‘en advarsel om udvisning’, der lyder lidt mildere end ‘betinget udvisning’, men betyder det sammme – ingenting. Jeg har intet at udsætte på artiklen, men det ville altså være befriende med et portrætinterview med offeret. Navn, billede, detaljer om overfaldet, og lidt om de personlige konsekvenser.

En historie fra EB.dk – Fem unge dømt: Mishandlet offer blev filmet under groft overfald.

“Han blev chikaneret af de unge i S-toget, der greb fat i ham, skubbede og sagde, at de ville have hans datter. Han forsøgte at slippe væk fra dem ved at skifte togvogn, og steg af toget på Brøndby Strand station, men de fem unge fulgte efter ham.

Kort efter blev han overfaldet på parkeringspladsen, hvor han blev beordret til at tage alt sit tøj af og give dem alle sine værdier. Imens slog de den 42-årige med hans livrem, gav ham adskillige slag i hovedet og på kroppen med knytnæver og et knojern.

Den 42-årige brækkede næsen, så blodet flød, brækkede kæben og fik slået flere tænder løse. En af de unge filmede overfaldet med sin mobil. Offeret blev frarøvet sin mobil, nøgler, kreditkort og rejsekort.”

Opdate. I en Tidligere artikel på EB.dk fremgår det, at det 42-årige offer er ‘udlændinge’.

ANNONSE