Nyt

Den 34-årige migrant Ambrose Makabala fra Uganda står bag en serie grufulde voldtægter og voldelige hjemmerøverier.

Alligevel kan migranten se på et opgivende dansk ‘multikulturelt samfund’, der ikke formår at sende en voldelig serieforbryder hjem til Afrika.

Dette er historien om Danmark anno 2019, der sætter afrikanske migranters velbefindende over danske borgeres sikkerhed.

Adskillige danske ofre får aldrig et normalt liv igen efter deres møde med forbryderen Ambrose Makabala og hans kriminelle familie.

Velfærdsmigranten Ambrose Makabala kommer til Danmark i 1993 sammen med sin mor. De naive politikeres gæstfrihed får hurtigt konsekvenser for befolkningen. Voldtægter, røverier, grov vold, trusler og hjemmerøverier rammer danskerne nådesløst igennem en periode på flere år.

Uganderen indleder sin kriminelle løbebane med fire røverier, to tilfælde af afpresning, grov vold og flere trusler mod vidner i retssager.

I 2009 begår Ambrose Makabala sammen med to andre et røveri imod en benzintank i Nordsjælland. Under røveriet er afrikaneren maskeret, og han truer med en køkkenkniv Shell-tankens ekspedient til at udlevere pengene i kassen. Kniv skal vise sig at være et af Ambrose Makabalas foretrukne våben mod danskerne.

Ambrose Makabala får en dom på to år og tre måneders fængsel samt en ‘betinget udvisning’ af Danmark. Dette sker, selvom han tidligere er dømt for både røverier, vold og trusler.

ANNONSE

I 2009 er ‘betinget udvisning’ en forholdsvis ny regel, som politikerne har lavet, fordi man ønsker at kunne give en advarsel, hvis for eksempel kriminelle afrikanere som Ambrose Makabala har ‘en stor tilknytning til Danmark’.

“Den betyder i praksis, at hvis den dømte ender i retten igen, inden prøvetiden på to år er udløbet, så bliver han udvist,” siger anklageren i røverisagen. Dette udsagn viser sig at være en kæmpe løgn.

Ambrose Makabala får adskillige andre domme og advarsler om udvisning. Faktisk bliver afrikaneren udvist på et tidspunkt, men flybilletten til Afrika bliver afbestilt, fordi man vurderer, at uganderen er ‘sindssyg’. Det får senere direkte konsekvenser for tre danske familier, der efterfølgende bliver opsøgt af den bundkriminelle Makabala-familie.

I efteråret 2014 begår Ambrose Makabala og hans 25-årige lillebror tre hjemmerøverier i Vestsjælland. Ved røverierne indgår der grov vold og trusler. Ofrene bliver blandt andet truet med at få deres fingre klippet af, da afrikanerne trænger ind i deres hjem.

Ambrose Makabala og to af hans brødre bliver fanget, da et fjerde hjemmerøveri er under opsejling.

Den 25-årige lillebror slipper med otte års fængsel. Ambrose Makabala bliver IGEN udvist af Danmark. Mens en tredje 22-årig bror fra Makabala-familien, der bliver anholdt sammen med brødrene, bliver dømt for et af hjemmerøverierne, men senere frifindes i landsretten.

Ambrose Makabala er på vej til at blive sendt hjem, men en dommer vurderer, at den afrikanske voldsmand IGEN er for syg til at blive udvist af landet. Den kriminelle afrikaner bliver i stedet indlagt på en aflåst hospitalsafdeling.

De naive hospitalslæger mener imidlertid ikke, at den afrikanske forbryder er farlig, og de giver Ambrose Makabala lov til at løbe en motionstur – HELT ALENE – på hospitalets åbne område. Ikke overraskende for alle andre end læger ansat i det danske sundhedssystem er den kriminelle migrant pludselig væk.

Ambrose Makabala kommer ikke tilbage til hospitalet efter løbeturen. Danske sundhedsmyndigheder har lukket en livsfarlig forbryder ud i samfundet.

Flugten fra hospitalet sker ved middagstid, men først otte timer senere, klokken 20.42, melder hospitalets personale til politiet, at den farlige afrikaner er flygtet.

Ambrose Makabala har fået et livsfarligt forspring på over otte timer, og det får katastrofale konsekvenser for to unge danske kvinder.

I september 2018 ved sekstiden om morgenen voldtager Ambrose Makabala den første kvinde i hendes lejlighed i Brønshøj i udkanten af København.

Ambrose Makabala griber fat i kvindens hår og skuldre, og han kaster sit offer ned på sengen. Afrikaneren truer kvinden og fortæller, at han vil slå hende og hendes familie ihjel, hvis hun ikke holder kæft. Herefter fastholder Ambrose Makabala den unge kvinde i sengen og voldtager hende.

Efter voldtægten ringer den unge kvinde til sin veninde og græder hysterisk, mens hun hiver efter vejret og fortæller om den rædselsfulde gerning.

Ambrose Makabala flygter og forklarer senere, at han tilbringer en stor del af flugten på fristaden Christiania. Her vækker kriminelle afrikanere ikke den store opsigt.

11 dage efter den første voldtægt forlader Ambrose Makabala Christiania og opsøger sit næste offer i Odense.

En 23-årig kvinde ligger og sover, da hun pludselig vågner, fordi Ambrose Makabala sidder på sengekanten og prikker til hende med to knive. Ambrose Makabala placerer den ene kniv på den 23-årige kvindes strube og truer med, at hun skal dø, hvis hun ikke tager bukserne af. Derefter river den afrikanske sexgalning alt kvindens tøj af og voldtager hende oralt og vaginalt.

Ambrose Makabala stikker af efter voldtægten, og det chokerede voldtægtsoffer forlader i al hast sit hjem, der nu er blevet et gerningssted.

Den 23-årige kvinde er så psykisk mærket af knivovergrebet og voldtægten, at hun aldrig vender hjem til sin lejlighed, som hun opgiver sammen med alle sine ejendele.

I retten påstår Ambrose Makabala, at de to kvinder havde frivillig sex med ham. Makabala forklarer yderligere, at hans DNA på gerningsvåbene kan forklares med, at han flyttede knivene fra et sofabord i lejligheden.

Udover de to voldtægter bliver Ambrose Makabala også dømt for vold og trusler begået i en frisørsalon i København. Et offer bliver tvunget ind i frisørsalonen, hvor vedkommende bliver truet med en pistol og får flere knytnæveslag i ansigtet.

Mandag bliver Ambrose Makabala IGEN udvist af Danmark. Denne gang vurderes det, at den afrikanske migrant ikke længere er ‘sindssyg’, men har en ‘farlig forstyrret personlighed’. Ambrose Makabala får dermed endnu en fængselsstraf – forvaring på ubestemt tid.

Det betyder, at danskerne heller ikke denne gang slipper af med den vanvittige sexforbryder fra Uganda, der nu er i Danmark på ubestemt tid. Alt dette sker, selvom afrikaneren er udvist af Danmark flere gange.

De danske politikere har ikke formået at beskytte danskerne mod Ambrose Makabala og hans kriminelle afrikanske familie.

De samme politikere sender omvendt hvert år millioner af skatteborgernes penge til Ambrose Makabalas hjemland. Alene i 2019 er det planlagt at sende over en halv milliard skattekroner til Uganda.

Ingen kvaler – danskerne betaler.

Se også
Direktøren på Danmarks ældste hotel er islamist

ANNONSE

Mest læst

De smarte smutter i Sverige