Dag: 8. maj 2019

De statsstøttede journalister på de danske medier har flere gange begået karaktermord på Rasmus Paludan fra Stram Kurs. Dybt personlige forhold og falske nazi-anklager hentes op af rendestenen af manipulerende mediefolk.

Les Mer...

Foto: rubb Ved Brumund sag står det noen veivisningsskilt fra gamle dager. Utforming og plassering tyder på at trafikken må ha vært langt roligere i tidligere tider.

Les Mer...

Bølgerne går højt i den nystartede valgkamp Forleden kaldte Mimi Jaconsen inddirekte Rasmus Paludan fra Stram Kurs for “nazist” i et indlæg på Facebook. I dag gik det videre efter hun igen sammenlignede Stram Kurs med nazister hvorefter Rasmus Paludan gav hende igen med samme tone: »Jeg er træt af, at folk sammenligner Stram Kurs […]

Les Mer...

Dagen efter at nyvalg var udskrevet og Rasmus Paludan dominerede to tv-debatter, går dansk politi til aktion mod to kendte islam-kritikere, hvoraf den ene er kandidat til Folketinget. Hvis man ønsker at valget skal handle om islam og muslimer, kunne man ikke have valgt et bedre tidspunkt.

Les Mer...

In Denmark, in recent weeks, the issue of free speech has figured prominently in the news.

Les Mer...

Jeppe Juhl, kandidat for Nye Borgerlige, blev i lighed med Steen Raaschou, aholdt i morgentimerne og taget med til Brønshøj politistation hvor han blev sigtet for at have delt drabsvideoen fra Marokko.

Les Mer...

Er lige blevet ringet op af en politiker, der blev arresteret og ransaget kl. 6.45 i morges. Hans computer er beslaglagt. Jeg har lovet ikke at meddele navnet indtil videre.

Les Mer...

Der kan kun være en fåreflok, hvis der er en hyrde, der er villig til at værne den og forsvare den og i sidste ende risikere livet for den. På samme måde: der kan kun være frihed, hvis nogen vil kæmpe for den, hvis nogen er villige til at tage kampen op mod overmagten, mod de falske hyrder.

Les Mer...

Klokken 6.30 i morges blev jeg vækket af seks politibetjente. Da det gik op for mit søvndrukne hoved, hvad der foregik, var min første tanke, for jeg var mig ikke bevidst at have gjort noget kriminelt: »Nogen måtte have bagtalt Josef K., thi uden at han vidste af at have gjort noget ondt, blev han en morgen arresteret.«

Les Mer...

Et nyt studie som er udført af stiftelsen ”Ceci n’est pas une Crise”, viser at folk i Belgien stiller sig massivt afvisende overfor asylsøgere, skriver den belgiske avis Le Soir.

Les Mer...