Nyt

De statsstøttede journalister på de danske medier har flere gange begået karaktermord på Rasmus Paludan fra Stram Kurs. Dybt personlige forhold og falske nazi-anklager hentes op af rendestenen af manipulerende mediefolk.

Men det er ikke en ny strategi for danske journalister. Her er et eksempel med Dansk Folkeparti ‘s toppolitiker Søren Espersen. Søren Espersen er i dag er formand for Det Udenrigspolitiske Nævn, men tilbage i 2001 var han pressechef for Dansk Folkeparti.

I januar 2001 anklager Ekstra Bladet Søren Espersen fra DF for at være erklæret nazist. Anklagerne kommer fra journalister, der er tilknyttet den røde fagbevægelse LO.

Man kan både læse om de vilde nazi-anklager på nettet og i en kæmpe artikel. Ekstra Bladets anklager er meget alvorlige. Men så spoler vi tiden frem til februar 2004. Søren Espersen fra DF vinder en retssag mod fagforeningsjournalisterne. Søren Espersen er IKKE nazist, og han får en økonomisk erstatning på 25.000 kroner grundet de falske anklager.

Ekstra Bladets journalister skriver ikke om frifindelsen på internettet. Så i dag kan man ikke læse på Ekstra Bladets hjemmeside, at Søren Espersen (DF) blev frifundet for anklagerne. Dog skriver Ekstra Bladet en meget lille artikel helt omme på side 16 i papiravisen tilbage i 2004. Kun meget interesserede læsere finder artiklen, der frikender Søren Espersen, da den er skjult langt inde i avisen.

ANNONSE

Ekstra Bladets artikel i 2004 er i øvrigt forfattet af daværende medarbejder Marie Louise Toksvig. Hun er på daværende tidspunkt chefredaktør Poul Madsen ‘s hemmelige elskerinde. Da deres forhold bliver afsløret, stopper hun på Ekstra Bladets redaktion på grund af mistanke om sammenblanding af interesser. I dag er parret skilt. Den næsten 60-årige Poul Madsen har fundet en 25 år yngre kvinde, som han for nylig blev gift med.

Tilbage står, at Ekstra Bladet og Poul Madsen i årevis har kørt en massiv politisk hetz med falske nazi-anklager mod folk, der er kritiske overfor uhæmmet masseindvandring og islam.

I dag gentager historien sig. Nu er det bare Rasmus Paludan fra Stram Kurs, der må stå for skud, når danske journalister fremturer med statsfinansieret propaganda.

Hvem bliver den næste “nazist”, som Poul Madsen og Ekstra Bladet hænger uretmæssigt ud?

Se også
Portrætmaleri af Mogens Glistrup bliver præsenteret ved en fremvisning på Christiansborg

ANNONSE