Dag: 20. april 2019

Dieric Bouts (c. 1420-1475) Tempera på linklede, 89,9 x 74,3 cm, Norton Simon Museum, Pasadena Som kunstner ser det ut til at Dieric Bouts var påvirket av både Jan van Eyck (c. 1390-1441) og av Rogier van der Weyden (c.1400-1464), som han muligens var elev av. Dieric Bouts er ikke dokumentert før i Leuven/Louvain i […]

Les Mer...

I går afholdt en gruppe muslimer en demonstration i København der gik fra Blågårds plads til Rådhuspladsen. Blandt arrangørerne var blandt andet organisationen Islamisk Trossamfund. Denne inviterede i 2011 hadprædikanten imam Bilal Philips til et arrangement på Nørrebro. Imamen går ind for drab på homoseksuelle. I 2016 inviterede Islamisk Trossamfund Kemal Al Mekki som går […]

Les Mer...

Når medierne skriver ‘en gruppe unge drenge’, så overrasker det ikke at flere af Cirkus Arenas stjålne Suzuki-motorcykler blev fundet ved en sti tæt på Janesvej i Brabrand.

Les Mer...

IS kan fortsatt bite fra seg. 27 soldater er drept i ørkenen, i det største tapet etter at USA erklærte seier over IS i forrige måned, ifølge eksilgruppen SOHR. Fire høytstående militære var blant de drepte.

Les Mer...

Kanariefuglen i den engelske mineskakt hedder Tommy Robinson og han har det ikke godt. De, der ejer skakten, forsøger at kvæle ham. Det var ikke helt sådan det skulle have fungeret.

Les Mer...