Nyt

Cirkus Arena på Facebook, 17. april 2019

Når medierne skriver ‘en gruppe unge drenge’, så overrasker det ikke at flere af Cirkus Arenas stjålne Suzuki-motorcykler blev fundet ved en sti tæt på Janesvej i Brabrand. Den ene er udbrændt, som de lokale skikke foreskriver. En historie fra TV2 Østjylland – Hærværk, tyveri og ildspåsættelse mod cirkus: Nu er der vagter i døgndrift.

“Tirsdag fortalte TV2 ØSTJYLLAND, at én eller flere tyve i løbet af natten luskede ind i cirkusteltet, og ved hjælp af værktøj brød de cirkussets såkaldte dødskugle op og stjal i alt seks gule Suzuki-motocross-motorcykler. …

Med hjælp fra både Østjyllands Politi og opmærksomme borgere, fandt cirkusset dog frem til tre af de i alt seks forsvundne motorcross-cykler, så de alligevel kunne være med i forestillingerne.

… I aftes og i nat har der nemlig igen været uro. Torsdag aften fandt Cirkus Arena ud af, at der var sat ild til én af deres stjålne motorcrosscykler på en sti i det vestlige Aarhus. Senere på natten opstod der igen uro, da cirkuspladsen ved Tangkrogen blev vækket, fordi en gruppe unge fyre forsøgte at stjæle to af deres lastbiler.”

ANNONSE