Dag: 21. marts 2019

Rosa Bonheur (1822–1899) Olje på lerret, 244,5 x 506,7 cm, Metropolitan Museum of Art, New York Fransk titel: Le marché aux chevaux Det anbefales å klikke på bildet for større format. Hester har vært et yndet motiv i europeisk kunst helt siden den første begynnelse for noen titusener år siden. Vi finner meget realistiske gjengivelser […]

Les Mer...

Der udbrød brand i den historiske Saint-Sulpice-kirke i Paris søndag eftermiddag. Fire personer var inde i kirken, da det begyndte at brænde.

Les Mer...

Den senegalesiske busschaufførs afværgede forsøg på at gennemføre et attentat i Milano onsdag har vært hovedhistorie i alle de vigtigste medier i Italien hele dagen, men har kun fået lidt og til dels groft fejlagtig pressedækning ellers i Europa. Vor verdensdel er ikke så forenet når det kommer til stykket.

Les Mer...

Vort Fatum – en black metal-festival på spillestedet Mayhem i København – blev lørdag angrebet af venstreekstremister med tilknytning til Antifa (Antifascistisk Aktion). Angrebet blev angiveligt udløst af det faktum, at Hendrik Möbus fra det tyske black metal-band Absurd var tilstede blandt publikum. Hendrik Möbus er dømt for mord og ifølge Wikipedia nynazist.

Les Mer...

Thi kendes for ret: Danskerne må trækkes med kriminelle Jimmi Levakovic resten af hans liv. Levakovic er dømt 27 gange ved en dansk domstol. 15 af dommene udløste fængselstraf.

Les Mer...

En 47 år gammel senegalesisk buschauffør med italiensk statsborgerskab ved navn Ousseynou Sy skabte lige før klokken 12 onsdag formiddag dødsens angst hos 51 ungdomsskoleelever fra Crema i Lombardiet, idet han havde til hensigt at begå et attentat mod Linate-flyvepladsen i Milano ved at sprænge en brændende bus med benzindunke, sig selv og eleverne ombord, i luften.

Les Mer...