Nyt

Thi kendes for ret: Danskerne må trækkes med kriminelle Jimmi Levakovic resten af hans liv.

Fem fornemme højesteretsdommere afsagde tirsdag en dom med stor betydning for danskerne.

De ærværdige dommere Poul Dahl Jensen, Vibeke Rønne, Kurt Rasmussen, Jens Kruse Mikkelsen og Anne Louise Bormann lod hammeren falde og afgjorde, at den dybt kriminelle roma Jimmi Levakovic skal blive boende blandt danskerne.

Levakovic er dømt 27 gange ved en dansk domstol. 15 af dommene udløste fængselstraf.

De fem jurakyndige fra Danmarks fineste domstol beskriver kriminelle Levakovic sådan her: “Han har ikke formået at få nogen fast tilknytning til det danske arbejdsmarked, og han er heller ikke i øvrigt i særlig grad integreret i det danske samfund, og der er ikke udsigt til, at han vil blive det.”

I 2017 begår Levakovic et hjemmerøveri mod en skrækslagen 66-årig kvinde på Østerbro i København. Jimmi Levakovic tvinger sig ind i kvindens lejlighed og fortæller, at han er en vvs-mand, der skal tjekke vandforsyningen.

ANNONSE

Den 66-årige kvinde bliver truet med vold og presses ned på sit toilet, så hun er ude af stand til at bevæge sig. Jimmi Levakovic slipper afsted med 900 kroner i kontanter samt en håndtaske.

Alligevel vælger de fem dommere at lade denne roma blive i Danmark.

I Danmark har vi heldigvis åbenhed og gennemsigtighed i retssystemet, ellers ville vi ikke ane, hvem, der står bag de mange domme. Faktisk var det også højesteretsdommer Anne Louise Bormann, der i 2016 var med til afgøre at romafaren Gimi Levakovic stadig må være i Danmark.

Så nu har dommer Anne Louise Bormann reddet familien Levakovic hele to gange på tre år.

(Dommen har ikke udgangspunkt i dansk lov. Når Levakovic får lov at blive, er det en blanding af EU-jura og konventioner, der spiller ind.

Konkret er grunden til, at han er endnu:

– EU-opholdsdirektivets artikel 28, stk. 3, litra a

– Menneskerettighedskonventionens artikel 8.

Det er disse lovsæt, som de fem dommere henviser til. Så de fem dommerne sætter sig udover dansk lov og ret.)

Se også
Jaleh Tavakoli versus Louisa Vesterager Jespersen 

ANNONSE