Dag: 20. marts 2019

Don McCullin (f.1935) Sølvgelatinkopi, 50,8 x 40,6 cm, for tiden utlånt til Tate Gallery, London. Den retrospektive utstilling av Don McCullins fotografier vises til og med den 6. mai i år. Det har skjedd en del endringer i London i det over halve århundre som er gått siden bildet ble tatt – og det som […]

Les Mer...

Vincent Warnier spiller på det store Cavallé-Coll-orgel i Saint-Sulpice, Paris. Som kjent ble denne kirken nylig utsatt for en brann som mistenkes å være påsatt. Johann Sebastian Bachs (1685-1750) Musikalisches Opfer, BWV 1079, en samling av fuger og kanoner m.v. er basert på et tema av Fredrik den store.

Les Mer...

Med jævne mellemrum hører vi en del af hetz mod folketingspolitikere, og typisk fremhæves radikale Zenia Stampe som den mest udsatte politiker. Det handler stort set om ord. Men ikke for DF’er Kenneth Kristensen Berth.

Les Mer...

Somewhere, over the rainbow, lies Somalia, another fine land of violent, AK 47-toting, khat-chewing, girl-circumcising, permanently tumescent layabouts and housing pirates of the ocean.  Indeed, we now have almost an entire continent of sexually hyperactive, illiterate indigents, with tens of millions of people who only survive because of help from the outside world,

Les Mer...

Hizb ut-Tahrir demonstrerer Folketingets magtesløshed ved at bruge Christchurch som ammunition mod det danske samfund.

Les Mer...

På den måde arbejder de allesammen sammen, der er kun gradsforskelle mellem de forskellige grupper, og med hver deres agenda forsøger de efter bedste evne at afvikle Danmark, som vi kender det, og de fylder os med løgn og bavl hver eneste dag.

Les Mer...