Tavle

Karsten Madsen har skrevet en interessant Facebookopdatering:

“De liberale (Venstre, Nye Borgerlige / Liberal Alliance med flere) vil have, at alle indvandrere skal “forsørge sig selv”, hvis de skal blive her.

Det lyder da meget godt og rigtigt, men det har bare ikke noget med alle de hundredetusinder at gøre, som er kommet her som asylansøgere og familiesammenførte.

For de er jo ikke indvandrere og nå nej, de er heller ikke flygtninge, så hvad LAVER de så her, og hvorfor ER de her så?

Jo, det er de, fordi forskellige grupper ser en ideologisk og/eller økonomisk fordel i, at de er her.

De røde (Enhedslisten, journalister med flere) vil bruge dem som hjælp til at omstyrte det “kapitalistiske” samfund og indføre socialisme a la Venezuela eller Libanon.

Globalisterne (Radikale med flere) vil have dem til at hjælpe med at afvikle nationalstaterne og indføre et fælles Europa (Neuropa). Selvfølgelig under deres ledelse.

De liberale (Nye Borgerlige, Liberal Alliance, Venstre med flere) vil have dem her, så de kan være med til HELT at afvikle den danske model og det danske arbejdsmarked, så vi får et helt
liberalt arbejdsmarked – man kan arbejde for 20 kroner i timen, og al understøttelse etcetera er væk.

Er du syg eller arbejdsløs, må du klare dig selv med penge fra en forsikring.

Så på den måde arbejder de allesammen sammen, der er kun gradsforskelle mellem de forskellige grupper, og med hver deres agenda forsøger de efter bedste evne at afvikle Danmark, som vi kender det, og de fylder os med løgn og bavl hver eneste dag.

Hvem vil så noget andet? For eksempel tage et opgør med alle de tilrejsende nasserøve og velfærdsmigranter, der, forståeligt nok, er kommet for at blive forsørget her sammen med hele familien, mens de udbreder deres gyselige ideologi?

ANNONSE

Kun en lille gruppe “nationalister”, der let marginaliseres og ingen indflydelse får eller har

Det er de virkelige og sørgelige perspektiver, kære venner. Og det ender med spredte oprørsgrupper og underkastelse, i hvert fald med afvikling af det Danmark, vi kender og er vokset op i.”

Se også
Rasmus Tantholdt: “Jeg elsker muslimer”

ANNONSE

Mest læst

Et billede siger mere

Vor tids paria