Dag: 20. februar 2019

Don McCullin (f. 1935) Sølvgelatinkopi, 40,6 x 50,8 cm, utlånt til The Tate Gallery, London, i forbindelse med den retrospektive utstilling som vises til og med den 6. mai i år. Den fullstendige titel er Sheep Going to the Slaughter House, Early Morning, near Caledonian Road, London. I Oscar Wildes forord til The Picture of […]

Les Mer...

Sent tirsdag har en 20 årig mand anmeldt han blev overfaldet i det vestlige Aarhus af en gruppe mænd der jagtede ham i en bil. Ved Spobjergvej i Braband hev fire personer ham efterfølgende ud af en bil han sad i og begyndte at slå og sparke på ham. De stjal pung, mobiltelefon og en […]

Les Mer...

Sidste år overfaldt en gruppe somaliere og arabere konfirmander på Bakken. En af konfirmanderne fik tilmed stukket en kniv i maven. I november blev den skyldige for knivstikkeriet idømt 1 år og tre måneders fængsel for knivstikkeriet. Den dømte var i forvejen kriminel. Der blev dog ikke statueret udvisning af Retten i Lyngby. Stak kniv […]

Les Mer...

Johannes Brahms‘(1833-1897) Elleve koralpreludier, op 122 for orgel skulle bli mesterens siste fullførte verk, og ble utgitt i 1902. Både nr. 3 og nr. 11 er basert på O Welt, ich muß dich lassen, også kjent med teksten Nu hviler Mark og Enge. Den brukes også flere ganger i Bachs Matthaeus-Passion, blant annet med teksten […]

Les Mer...

Etter vandaliseringen af 80 grave på den jødiske gravplads i Quatzenheim i Frankrig opfordrer Israels indvandrings- og integrationsminister Yoav Galant franske jøder til at «komme hjem» til Israel, skriver en række internationale medier.

Les Mer...

I seneste udgave af Q & A på Radio24syv, interviewede Mikkel Andersson forfatterne bag ‘Tryg i en terrortid’. En bog der blandt andet omhandler hvorledes medierne kan dække terrorisme som fæmonen, uden at gøre folk bange.

Les Mer...

Partiet Klaus Riskær er blot et nyt forsøg på at samle anti-DF-fløjen under en ny sektleder. De forsvinder når det bliver konkret, men indtil da er der mediemæssig medvind. Klaus Riskær er veltalende, men aldeles blank om væsentligt emner.

Les Mer...

Indoktrineringen starter tidligt, og har vel næppe været så utilsløret siden slut-60’erne. Ny børnebog fra børnebogsforlaget Alvilda, der i øvrigt er et søsterforlag til venstreradikale Modtryk.

Les Mer...

Andrew McCabe er top-politimanden der blandede rollen som politi og politiker uden at være klar over det. Han tror fortsat at han er den uhildede politimand længe efter at han blev afsat for at lyve. Nu afslører han at de på ramme alvor diskuterede at få præsidenten afsat. Han tror at præsidenten er i lommen på Putin. 

Les Mer...

En mand, der blev filmet mens han lørdag råbte antijødiske ukvemsord til den franske filosof Alain Finkielkraut under de gule vestes demonstrationer i Paris, er blevet identificeret som en radikal islamist, der er kendt af sikkerhedsmyndighederne.

Les Mer...