Nyt

Sidste år overfaldt en gruppe somaliere og arabere konfirmander på Bakken. En af konfirmanderne fik tilmed stukket en kniv i maven.

I november blev den skyldige for knivstikkeriet idømt 1 år og tre måneders fængsel for knivstikkeriet. Den dømte var i forvejen kriminel. Der blev dog ikke statueret udvisning af Retten i Lyngby.

Stak kniv i maven på konfirmand tre gange – slipper for udvisning

 

Nu har Østre Landsret så skærpet dommen så den bliver i alt 3½ års ubetinget fængsel og udvisning for bestandigt. Den dømte er pakistaner.

Dette fremgår af Rettens pressemeddelelse:

Den tiltalte var mindre end 2 måneder før det aktuelle forhold blevet dømt for fire røverier, heraf de tre med kniv, vidnetrusler og vold.

Ved landsrettens dom blev den tiltalte, der var kommet til Danmark som 7-8-årig, idømt en fællesstraf af fængsel i 3 år og 6 måneder samt udvist for bestandig. Landsretten lagde i den forbindelse bl.a. til grund, at der var tale om et groft, umotiveret overfald, hvor den forurettede havde været i livsfare.

Dommen er en skærpelse af byrettens dom, hvor tiltalte var idømt en fællesstraf af fængsel i 2 år og 6 måneder samt alene var tildelt en advarsel efter udlændingeloven.

Dette oplyser Lokalavisen.  En del af dommen omfattede også fire røverier, vold og trusler mod vidner.

Ifølge avisen er pakistaneren kommet til Danmark som syv – til otteårig. Det oplyses dog ikke hvordan dette er sket.

ANNONSE