Nyt

Den muslimske konvertit Natascha Colding-Olsen, der er dømt for at ville bombe to skoler i Allahs navn, er aktuel i ny retssag om trusler på livet. Men alle kan tage det helt roligt. Det intet med islam at gøre.

Danske medier prøver i samarbejde med kvindens advokat at dysse sagen ned.

Efter at være dømt for terror tog Natascha Colding-Olsen den muslimske terrorist Omar El-Hussein ‘s efternavn i respekt for El-Hussein og hans dødelige gerninger

 

Fakta er, at Natascha Colding-Olsen, der i offentligheden er bedst kendt som “Kundby-pigen”, er dømt for terrorforsøg mod blandt andet en jødisk skole og har stukket en pædagog ned, som var “fjende af islam”.

Nu er “Kundby-pigen” centrum i en ny sag.

Den islamistiske kvinde har truet sin tidligere lærer Christian Koed på livet. Derfor skal hun i retten i januar 2019. Natascha Colding-Olsen har erklæret sig skyldig i truslerne.

Kundby-pigens advokat Mette Grith Stage, der ofte forsvarer kriminelle indvandrere og muslimer i danske retssale, udtaler prompte nedenstående. Mette Grith Stage vil ikke have islam blandet ind i sagen.

Kundby-pigens trusler har ifølge forsvarsadvokaten intet med islam at gøre trods det faktum, at islam og radikalisering har været omdrejningspunktet for alle Kundby-pigens kriminelle gerninger.

Faktisk mener Mette Grith Stage, at “Kundby-pigen” er offeret i denne sag. Mette Grith Stage kalder Natascha Colding-Olsens ny dødstrusler for “en finke af panden”. Er det muligt at bagatellisere dødstrusler mere?

ANNONSE

Ydermere er den mand – terroristens tidligere skolelærer – der er blevet truet på livet af Natascha Colding-Olsen så “tolerant” og forstående, at han slet ikke mener, at man skal kalde den dømte terrorist for … terrorist.

Vi har altså en kvinde, der er dømt som radikaliseret muslim, der ville udøve terror i Allahs navn. Kvindens advokat mener ikke, at det har noget med islam af gøre. Kvindens tidligere skolelærer mener ikke, at man kan kalde hende terrorist.

Bedøm selv hvad du mener.

(Tilsendt postering)

Se også Se og Hør: Natascha Colding-Olsen skriver med kvindemorderen Peter Madsen, som efter, at de blev pennevenner, er flyttet til samme fængsel som Kundby-pigen – Herstedvester.

“Svenske” terrorister, der ville halshugge Jyllands-Posten ‘s journalister og kaste hovederne ned på Rådhuspladsen, er blevet løsladt

Det ultimative offerkort: Muslimsk terroristmor har mest ondt af sig selv

ANNONSE