Kopierede/fra hoften

Hele Danmark taler om dokumentarserien ‘Den sorte svane’ og ‘muldvarpen’ Amira Smajic, der kom til Danmark som flygtning.

I Den sorte svane er der ikke meget fokus på, at islam er en af fællesnævnerne for kriminaliteten i den indvandrertunge underverden.

I serien er der flere pakistanere og andre migranter fra Stormellemøsten, der begår grove forbrydelser.

En af de bandekriminelle indvandrere rejser til sit hjemland Pakistan – angiveligt for at begå et drab. Undervejs vælger den selvsamme indvandrer at rejse videre til Mekka i Saudi-Arabien – grundet sin islamiske tro.

Derfor melder spørgsmålet sig: Er TV 2’s hovedkilde, erhvervsjuristen Amira Smajic, også muslim?

Lad os se på fakta.

– 36-årige Amira Smajic er født i Bosnien. Det er et land, hvor hovedparten af befolkningen er muslimer. Der er spredt moskéer udover hele landet.

I efteråret 1993 rejser Amira Smajic til Danmark, og hævder hun er flygtning. Den bosniske kvinde og hendes familie har inden ankomsten til Danmark opholdt sig i Ungarn. Et land, hvor der er fred og ingen fare. Derfor tyder alt på, at Amira Smajic kommer til Danmark som en udløber af asylsvindel.

Det er langt fra unormalt, at specielt muslimske flygtninge og migranter, kommer til Danmark som et led i decideret asylsvindel og bedrag.

– Erhvervsjuristen Amira Smajic er også forbundet til muslimer og en moské i Danmark – der trækker tråde til Bosnien.

Amira Smajic bliver hyret af en imam fra ‘Det Islamiske Trossamfund af Bosniakker’ til at varetage trossamfundets økonomiske interesser. Den bosniske imam vil have Amira Smajic til at oprette en bankkonto i Nordfyns Bank.

ANNONSE

– Amira Smajic er også tæt forbundet til en kriminel muslim, der huserer i Danmark. Der er tale om den pakistanske indvandrer, Fasar Abrar Raja, der er dømt for grov kriminalitet.

48-årige Fasar Raja har begået voldelige overfald på en advokat og tjenestemænd i funktion. Det er også blevet til domme for trusler, våben og omfattende narkokriminalitet.

Det er ikke unormalt, at muslimer bliver sat i forbindelse med narkoforbrydelser. Den berygtede imam, Abdul Wahid Pedersen, der har udtrykt kontroversielle holdninger til stening og drab på kvinder, er dømt for narkokriminalitet. Imam Abdul Wahid Pedersen er idømt et år og fire måneders fængsel efter den grove narkoparagraf.

– Erhvervsjuristen Amira Smajic har i en årrække hjulpet muslimske Fasar Abrar Raja med at begå kriminalitet. De to udlændinge har et nært økonomisk fællesskab.

Amira Smajic låner eksempelvis muslimske Fasar Abrar Raja et beløb på 15.000 kroner.

Fasar Abrar Raja kvitterer for det store beløb og skriver “As-salamu-alaykum, søster. Jeg har de penge, jeg lånte af dig.”

Derudover skriver Fasar Abrar Raja en besked med tydeligt islamisk præg: “Må Allah belønne dig for den hjælp, du gav os, søster.”

Det er værd at bemærke, at Fasar Abrar Raja bruger ordet “søster”, når han tiltaler Amira Smajic. Mange mandlige muslimer bruger ordet “søster”, når de taler med eller om muslimske kvinder.

– Amira Smajic, der er uddannet erhvervsjurist fra Syddansk Universitet, er forbundet til det københavnske islamistmiljø.

TV 2 dokumenterer, at Amira Smajic har et kærlighedsforhold til den bandekriminelle Tamer Kibar, der er dømt for ulovlige våben – pistoler, patroner og kniv.

Tamer Kibar er tyrkisk statsborger og har kurdisk baggrund. Det er en kendt sag, at mange borgere i Tyrkiet er muslimer. Undersøgelser viser, at 90 procent af tyrkerne er sunnimuslimer.

Amira Smajic og den kriminelle Tamer Kibar har i flere år fælles adresse.

Tamer Kibar er forbundet til det islamistiske miljø i København. Tamer Kibar har grundlagt indvandrerbanden ‘Brothas’ i fællesskab med islamisten Abdelrahman Mustafa – der også går under navnet ‘Abud Mustafa’ i de danske medier.

Abdelrahman Mustafa er dømt for vold, kidnapning og har siddet fængslet for drabsforsøg.

Abdelrahman Mustafa, der har rødder i Irak og Libanon, havde et nært venskab med Islamisk Stat-terroristen Omar El-Hussein. IS-terroristen Omar El-Hussein begik to terrorangreb i København i februar 2015, der kostede to mennesker livet.

I de følgende år hyldede Abdelrahman Mustafa den islamiske terrorist i flere opslag på sine sociale medier.

“Lav dua for vores bror! Allah yerhamo! Ta’r stadig ikke afstand fra ham (Omar El-Hussein, red.) som min bror i Islam. Heller ikke vil jeg nogen sinde glemme ham! Blod er tykkere end vand!” skrev Abdelrahman Mustafa i en opdatering på Facebook 14. februar 2018.

I 2016 blev Abdelrahman Mustafa islamisk gift med datteren til det kendte journalistpar, Mette Vibe Utzon og Søren Carlsen. De to værter og journalister har været eller er tilknyttet medier som Danmarks Radio, TV 2 og Radio4.

I flere opslag på de sociale medier ses Mette Vibe Utzon med sin datter og Abdelrahman Mustafas fælles barn.

Det er denne islamisme, der trækker tråde til erhvervsjuristen Amira Smajic.

Mange af disse brikker tyder på, at Amira Smajic er muslim eller som minimum har et meget nært tilhørsforhold til islam i Danmark.

Hvorfor må danskerne ikke høre sandheden? Er Amira Smajic muslim?

 

 

ANNONSE