Kopierede/fra hoften

I religionen islam findes begrebet ‘taqiya’, der betyder, at muslimer må lyve og bedrage for at fremme Allahs sag.

Den smutvej i sharialovens paragraffer bliver flittigt benyttet af den egyptiske indvandrer, Omar Ahmad Marzouk, der i flere år har smykket sig med den ubeskyttede titel ‘komiker’.

“Den største trussel med vold kommer fra højrefløjen,” erklærer Omar Marzouk. Omar Marzouk topper sin muslimske løgn med at slå fast, at voldsparate muslimer er et ‘lille mindretal’.

Hvis en repræsentant fra den politiske højrefløj havde leveret usandheder i samme kategori, ville journalister og kultureliten have overfaldet vedkommende med ‘faktatjek’ og have gjort en mediemæssig gabestok klar.

I Omar Marzouks tilfælde er medierne og den politiske korrekte elite tavse, fordi der er tale om en muslimsk indvandrer med taletid på scene og skæm.

For hvad er op og ned, når det kommer til muslimers voldsparathed i Danmark og Europa?

Den islamiske terrortrussel er langt den største terrortrussel, og det har den været siden begyndelsen af årtusindskiftet, hvor 19 muslimer dræbte 2976 personer i 11. september-terrorangrebet.

I foråret 2021 vurderede PET – Politiets Efterretningstjeneste – i en terroranalyse, at PET ser den største trussel komme fra grupper, der føler, at islam bliver ‘krænket’. Med andre ord – voldsparate muslimer.

Der skal ikke meget mere end øjne i hovedet til at underbygge det faktum, at muslimer udgør en himmelråbende terror- og voldstrussel mod den danske befolkning.

I København bevogter det danske militær og politiet områder, hvor danske jøder færdes. Det drejer sig om synagogen, en jødisk privatskole, jødiske forretninger samt børnesportsstævner med jødisk deltagelse. Den maskingeværbevæbnede beskyttelse er nødvendig, fordi den muslimske trussel er så høj.

København har tidligere været ramt af bombeterror, da muslimske terrorister dræbte én person og kvæstede 32. De islamiske eksplosioner ramte et amerikansk flyselskab og en jødiske synagoge og et jødisk plejehjem. Et israelsk flyselskab var også udpeget som bombemål for de fire muslimske terrorister, der havde palæstinensisk baggrund.

ANNONSE

I februar 2015 dræbte en terrorist fra Islamisk Stat en dansk filminstruktør og en jødisk vagtmand. Den arabiske terrorist Omar El-Hussein havde tidligere knivstukket et offer.

Den muslimske voldparathed illustreres også af de regelmæssige masseanholdelser af terrorparate personer i Danmark. Her er et par eksempler.

I februar 2021 blev 13 muslimer anholdt og sigtet for at forberede terrorangreb i Danmark eller Tyskland – eller for medvirken til terrorplaner.

Politiet fandt et flag fra terrororganisationen Islamisk Stat, en pumpgun med 117 skarpe skud, en jagtriffel med kikkertsigte og 66 skarpe skud, adskillige kilo kemikalier og andre remedier til bombefremstilling – herunder 100 meter tændsnor og en mobiltelefon, der var tilvirket med ledninger, så den kunne fungere som detonator.

I 2019 blev 22 personer anholdt på 20 adresser i Danmark. Der var tale om en kæmpe antiterroraktion fra de danske myndigheders side. En 31-årig afrikansk mand er sidenhen blevet dømt for at fremme og finansiere terror. Flere sager venter på at komme for retten.

Voldsparate muslimer er i det hele taget et kæmpe problem i den danske befolknings hverdag. Langt de fleste overfaldsvoldtægter begås af ikke-vestlige indvandrere, og den samme gruppe er stærkt overrepræsenteret i voldsstatistikkerne.

I foråret 2019 gik hundredevis af muslimer på gaderne over hele Danmark. Her blev der kastet med sten, udøvet hærværk og antændt ildebrande, fordi muslimernes koran var blevet krænket. De islamiske gerningspersoner inkluderede børn, ældre kvinder og mænd med rødder i Stormellemøsten og Afrika.

På Nørrebro i København regnede brostenene ned over kampklædte politifolk, der måtte trække deres pistoler. Bombeeksperter måtte tilkaldes, da man fandt en sprængklar håndgranat, der var ledsaget af skrevne dødstrusler rettet mod Stram Kurs’ formand Rasmus Paludan. Først i juni 2021 blev en irakisk statsborger anholdt for håndgranat-episoden.

Det er altså op ad bakke, når Omar Marzouk hævder, at den største voldstrussel kommer fra højrefløjen i Danmark. Det er ganske enkelt løgn.

48-årige Omar Ahmad Marzouk er født i Egypten, og han er, efter eget udsagn, vokset op i ‘en livlig bydel i Cairo på den forkerte side af Nilen’.

Omar Marzouk har fået en islamisk opdragelse, og religionen spillede en stor rolle i hans liv. Marzouks far repræsenterer en særlig sufisme-inspireret gren af islam, og moderen beder til Allah, når hun er iført shariatildækning.

“Jeg har fået et bedre liv af at have religionen (islam, red.),” fortæller Omar Marzouk.

I 2016 truede Omar Marzouk med at flytte fra Danmark, hvor hans familie har modtaget tusindvis af skattekroner i form af børnepenge, gratis lægehjælp og andre sociale velfærdsgoder.

“Jeg føler mig ikke dansk mere,” udtalte Omar Marzouk, der stadig er bosat i Danmark fem år efter.

Men hvor det kniber med ‘danskheden’, så går det straks bedre for den egyptiske migrant, når de muslimske løgne skal udbredes.

Hvorfor lader danske journalister og meningsmagere Omar Marzouk slippe for kritiske spørgsmål?

*

Læs mere om Omar Marzouk, der støtter op om en muslimsk terrorsympatisør i København

Se også Omar Marzouk håner afdød Muhammedtegner efter somalisk økseterror

ANNONSE