Kopierede/fra hoften

Islamisten Abdelrahman Mustafa, der går under navnet ‘Abud Mustafa’, når han optræder i medierne, slår en hånlig latter op, når virkeligheden rammer.

Abdelrahman Mustafa er blevet afsløret i at trække tråde mellem den øverste medieelite og de livsfarlige indvandrere i bandemiljøet.

Den islamiske hånlatter er meget sigende. Og Abdelrahman Mustafa smider straks offerkortet.

“Vi er jo muslimer,” skriver Abdelrahman Mustafa og henviser i et sarkastisk svar til sig selv og sin muslimske kone – konvertitten Amanda Vibe Utzon Carlsen.

Danskerne må forstå, at afsløringen af islamisten Abdelrahman Mustafa og hans forbindelser til Mediedanmark og bandemiljøet udelukkende kommer frem grundet hans islamiske tro.

Offerfortællingen vil ingen ende tage blandt dybt kriminelle muslimer.

Abdelrahman Mustafa er sur, fordi det kommer frem, at hans islamiske hustru er datter af et magtfuldt mediepar med forbindelser til Danmarks Radio, TV 2, TV 3 og Radio4.

Abdelrahman Mustafa er tv- og radioværterne Mette Vibe Utzon og Søren Carlsens svigersøn.

Den tidligere TV 2-nyhedsvært Mette Vibe Utzon begår den journalistiske brøler, at hun fortier sit familieforhold til Abdelrahman Mustafa, da hun omtaler TV 2-dokumentarserien ‘Den sorte svane’ i sit radioprogram på Radio4.

Mette Vibe Utzon omtaler den kvindelige hovedperson Amira Smajic med ordene: “Jeres muldvarp, der nu er truet på sit liv.”

Abdelrahman Mustafa og en af de centrale figurer i ‘Den sorte svane’ har i fællesskab stiftet indvandrerbanden, Brothas. En bande, der senere er lagt sammen med NNV-banden.

Den kvindelige hovedperson i ‘Den sorte svane’ arbejdede for NNV-banden, og hun har haft fælles adresse samt et kærlighedsforhold til Abdelrahman Mustafas bandekammerat fra Brothas-dagene i Mjølnerparken – kurderen Tamer Kibar.

Abdelrahman Mustafas svigermor, Mette Vibe Utzon, omtaler og dækker sagen om ‘Den sorte svane’ i sit radioprogram på Radio4, der er finansieret af skattekroner.

Ovenstående blev for meget for Abdelrahman Mustafa, der forsøger sig med en hånlig latter på Facebook.

Abdelrahman Mustafa – eller Abud Mustafa – er en fæl islamist, der har begået læssevis af kriminalitet under sit ophold i Danmark.

Abdelrahman Mustafa har familiære rødder i Libanon og Irak. Den bandekriminelle muslim er delvist vokset op i hjemlandet Libanon, da hans mor følte, at han fra barnsben skulle præges af Mellemøstens islamiske dominanskultur.

ANNONSE

Abdelrahman Mustafa anser Islamisk Stat-terroristen og dobbeltmorderen Omar El-Hussein som sin “bror i islam”.

På årsdagen for terrorangrebene på Krudttønden og den jødiske synagoge hylder Abdelrahman Mustafa IS-terroristen Omar El-Hussein, der dræbte to uskyldige mænd i islam og Allahs blodbefængte navne.

Abdelrahman Mustafa og Omar El-Hussein er rundet af deres fælles palæstinensiske rødder.

Den vanekriminelle Abdelrahman Mustafa har omgivet sig med drabsforsøg, kidnapning og rå vold i Danmark.

I dag er Abdelrahman Mustafa ophøjet til ekspert og mediepersonlighed med varme invitationer fra DR’s Aftenshowet, TV 2’s Go’ morgen Danmark samt Go’ aften Live.

Sidstnævnte TV 2-program har i lange perioder været beværtet af en pakistansk muslim, der gik i koranskole som seksårig – samt en palæstinensisk muslim, der udøver politisk aktivisme på venstrefløjen og var medvirkende til, at Stram Kurs ikke kom i folketinget.

Derfor sidder islamisten Abdelrahman Mustafa i den varme sofa, hvor han nyder rampelyset og den givende opmærksomhed, der har resulteret i filmroller og en bogudgivelse.

Det spiller selvfølgelig også ind, at Abdelrahman Mustafas svigerforældre er en del af Mediedanmarks absolutte top.

Abdelrahman Mustafas svigermor, Mette Vibe Utzon, har i årevis arbejdet for TV 2 Nyhederne. Den kvindelige journalist er mangeårig kollega og nær ven med nogle af de TV 2-chefer og journalister, der i dag er tæt forbundet til dokumentarserien ‘Den sorte svane’.

I 2008 fortæller mediechefen Ulla Pors Nielsen, at hun “glæder” sig, fordi Mette Vibe Utzon skal ansættes under hende på Danmarks Radio.

“Vi synes i høj grad, at Mettes stærke journalistiske profil hører til på kanalen,” siger Ulla Pors Nielsen.

Vi spoler tiden frem.

I maj 2024 er det TV 2’s nyhedsdirektør Ulla Pors Nielsen, der udtaler sig officielt om TV 2-dokumentaren ‘Den sorte svane’. Ulla Pors er direkte involveret i den gruppe TV 2-medarbejdere, der beskæftiger sig med dokumentaren.

Ulla Pors har haft flere chefstillinger på TV 2 Nyhederne, mens Mette Vibe Utzon var ansat som nyhedsvært og journalist på TV 2.

I januar 2011 blev Ulla Pors headhuntet fra Danmarks Radio til en chefstilling på TV 2. I august 2011 blev Mette Vibe Utzon ansat som nyhedsvært på TV 2.

Endnu et skift fra DR til TV 2. Og Mette Vibe Utzon kunne igen nikke anerkendende til Ulla Pors Nielsen på TV 2’s chefgang.

Mette Vibe Utzon og TV 2-chefen Ulla Pors Nielsens samarbejde varede cirka fem år.

Danskerne må ikke vide, at Mette Vibe Utzons svigersøn Abud Mustafa stiftede en blodig indvandrerbande i samspil med den tyrkiske statsborger Tamer Kibar, der spiller en fremtrædende rolle i TV 2-dokumentarserien ‘Den sorte svane’.

Abdelrahman Mustafa har gjort regning uden vært. De muslimske masker er faldet.

Spindelvævet, der forbinder Overdanmarks magtfulde journalister med indvandrerbanderne, fremstår nu klart for den danske befolkning.

Det kan Abdelrahman Mustafa ikke slette med et hånligt grin.

 

ANNONSE