Nyt

Den danske advokat Lise Roulund er blevet taget med fingrene i den muslimske kagedåse, der bugner med sorte penge.

Skattepenge som den danske befolkning har mistet.

Nu viser det sig, at advokat Lise Roulund er involveret med både en muslimsk torturbøddel fra Pakistan – samt et irakisk transportfirma, der er kontrolleret af muslimer.

Advokat Lise Roulund har i en længere periode stillet flere bankkonti hos Sparekassen Danmark til rådighed for en muslimsk kriminel, der kommer fra Pakistan.

Det drejer sig om den voldskriminelle Fasar Abrar Raja, der hæver førtidspension i Danmark.

Lise Roulund faciliterer flere bankkonti, hvor millioner af kroner fra Fasar Abrar Rajas svindelfirmaer ryger ind og ud af banken.

“Jamen, det er helt galt,” erkender Lise Roulund.

De sorte penge bliver udbetalt til pakistanske familiemedlemmer samt personer i Rumænien. Netop Rumænien er storleverandører af kriminelle roma-klaner, der ofte hærger i Danmark.

Pengesvindlen kan finde sted, fordi Lise Roulund erkender, at en afdelingsdirektør i Sparekassen Danmark advarer den kvindelige advokat, når myndighederne viser interesse for de fordækte bankkonti. Der er angiveligt tale om en erhvervsafdeling i banken.

Sparekassen Danmark afviser at udtale sig. Sparekassen Danmark henviser til bankens “tavshedspligt”.

Lise Roulund har arbejdet som forsvarsadvokat for den bandekriminelle Fasar Abrar Raja. Den kriminelle muslim var sigtet for blandt andet trusler, afpresning og hvidvask af penge.

Undervejs i sagen udleverer advokat Lise Roulund fortroligt efterforskningsmateriale fra politiet til den dybt kriminelle Fasar Raja. Det drejer sig om materiale, der beskriver afhøringer af vidner i den pågældende sag.

Det er dybt ulovligt at give den slags materiale videre.

Fasar Abrar Raja ønsker at bruge materialet til at hævne sig på eventuelle vidner.

“Så bliver du gennemsmadret,” truer Fasar Abrar Raja.

Lise Roulunds dybt kriminelle samarbejdspartner – Fasar Abrar Raja – er ikke hvem som helst

48-årige Fasar Abrar Raja er dømt for vold mod tjenestemænd i funktion. Han er ligeledes dømt for våbenbesiddelse og alvorlige trusler mod et vidne.

I januar 2015 begik Fasar Abrar Raja et voldeligt overfald mod en advokat. Under angrebet råber Fasar Abrar Raja: “Giv mig kniven, jeg stikker ham fucking ned.” Gerningsstedet er Damhustorvet i Rødovre Kommune – klokken cirka 18.50.

ANNONSE

I oktober 2012 blev Fasar Abrar Raja dømt for at modtage og videresælge 160 kilo amfetamin og fem kilo skunk. Pakistaneren bliver desuden dømt for at være i besiddelse af en pistol.

Dommeren vurderer, at Fasar Abrar Raja er psykisk syg, og den voldskriminelle muslim slipper for fængsel og bliver i stedet anbragt på et psykiatrisk hospital.

Det er angiveligt en ‘metode’, som Fasar Abrar Raja bruger gang på gang over for det naive danske rets- og sundhedsvæsen.

Når Fasar Abrar Raja står i retten og skal modtage en dom, spiller den pakistanske indvandrer “skør” over for dommere og læger. Dermed undgår Fasar Abrar Raja at komme bag tremmer.

Der går derfor ikke lang tid, før Fasar Abrar Raja er på fri fod, selvom han har begået alvorlig kriminalitet.

Fasar Abrar Raja betror sig til den kriminelle flygtning, Amira Smajic, der er født i Bosnien. Den utilpassede Balkanmigrant rejste til Danmark i efteråret 1993 med sin familie, hvor familien flyttede ind i et flygtningecenter i det nordlige Odense.

Fasar Abrar Raja fortæller, at han har et ‘kontor’ i Solrød Center. En by, der ligger 30 kilometer syd for København.

Fasar Abrar Raja oplyser, at han bruger sit 85 kvadratmeter store ‘kontor’ i det danske indkøbscenter som et regulært torturkammer. Her hænger Fasar Abrar Raja sine ofre op i loftet og torturerer og piner dem. Rummet er lydisoleret, så eventuelle vidner ikke kan høre ofrenes skrig og råb om hjælp.

“Så brugte jeg det som torturkammer,” indrømmer Fasar Abrar Raja.

I det multikulturelle Solrød Center kan kunderne blive klippet hos den libanesiske frisør, Rami Taha, der er uddannet i byen Baalbek, der ligger nord for hovedstaden Beirut.

Selvom den vanvidskriminelle torturbøddel, Fasar Abrar Raja, lever som førtidspensionist i Danmark, så rejser han frit til sit pakistanske hjemland, hvor han angiveligt også begår kriminalitet.

Fasar Abrar Raja har blandt andet truet med at dræbe en person i Pakistan og fremviser sig selv bevæbnet med et gevær.

Fasar Abrar Raja er praktiserende muslim, og han bruger udtrykket ‘Allahu akbar’ – Allah er stor.

“Jeg har bedt Allah om hjælp,” siger Fasar Abrar Raja.

Det er denne pakistanske torturbøddel, der lever af trusler, vold og svindel, som den danske advokat Lise Roulund understøtter.

Men Lise Roulund er også involveret i andre erhvervsmæssige sammenhænge, hvor islam og muslimsk indvandring er fællesnævneren.

Lise Roulund står oplistet som bestyrelsesformand for firmaet ‘Nordic Transport’. Det fremgår af virksomhedens hjemmeside, hvor Lise Roulund optræder med navn og foto.

I det danske erhvervsregister oplyses det, at Lise Roulund trådte tilbage som formand for virksomheden i januar 2023.

Det er uklart om, Lise Roulund stadig er tilknyttet ‘Nordic Transport’ – blot uden formelle bånd, der er registreret hos de danske myndigheder.

‘Nordic Transport’ er en muslimsk virksomhed med rødder i Irak. Firmaet leverer ydelser til stærkt venstreorienterede virksomheder og organisationer som IKEA og Roskilde Festival. Begge er kendt for at understøtte det multikulturelle samfund.

IKEA aflyser julefrokosten, og virksomheden etablerer muslimske bederum til medarbejderne. Roskilde Festival er berygtet for at fremmane stærkt politiserende budskaber og aktivisme, der hører til på den yderste vestrefløj.

I 2024 har Roskilde Festival indgået et samarbejde med den muslimske kunstner Banaan Al-Nasser, der kommer fra Jordan.

Banaan Al-Nasser udtrykker holdninger på Facebook, der kan opfattes som ren racisme.

“Det er tid til at blokere danske navne! Lad festen begynde!” skriver hun, inden hun blokerer en række danskere på Facebook.

En mellemøstlig boykot af personer på baggrund af deres danske ophav, etnicitet og navne.

Advokat Lise Roulund tiltræder som bestyrelsesformand for ‘Nordic Transport’ i juni 2021.

Det er den irakiske indvandrer, Mohammad Ali Abdulhassan Hamid Al-Karagholi, der er ejer af og direktør for ‘Nordic Transport’.

Mohammad Hamid Al-Karagholis sociale medier bærer præg af klassiske holdninger i det muslimske indvandrermiljø. Her er negative opslag om de indvandrerkritisk politikere Inger Støjberg og Pia Kjærsgaard.

Et af bestyrelsesmedlemmerne i ‘Nordic Transport’ er den muslimske kvinde, Alaa I A Alqaddi.

Alaa Alqaddi bærer islamisk tørklæde, smykker sine sociale medier med et palæstinensisk flag og har rødder i byen Qalqilya, der ligger på Vestbredden i de palæstinensiske selvstyreområder.

Alaa Alqaddis sociale medier er oversvømmet med opslag om den palæstinensiske sag.

Her bruger det muslimske bestyrelsesmedlem udtryk som “terrorstaten Israel” og “dem, der formidler Allahs budskaber og frygter ham, og frygter ingen andre end Allah”. De muslimske lovord er skrevet på arabisk.

Alaa Alqaddi deler opslag fra den føromtalte islamiske kunstner og Palæstinaaktivist, Banaan Al-Nasser og det radikale folketingsmedlem, Zenia Stampe. Sidstnævnte appellerer ofte til muslimske vælgere i sine politiske budskaber.

Et andet bestyrelsesmedlem i ‘Nordic Transport’ er den libanesiske indvandrer, Hussein Assaad Kleit.

Der tale om en praktiserende muslim, der rejser til det libanesiske hjemland sammen med sin hustru – der ligeledes stammer fra Libanon.

Nordic Transport’s bestyrelsesmedlem, Hussein Assaad Kleit, deler også negative Facebookopslag, der opildner til hetz mod indvandrerkritikeren og DF-stifteren, Pia Kjærsgaard.

Alt peger på, at ‘Nordic Transport’ er at firma, hvor fællesnævneren er islam, Palæstina samt en indædt modstand mod indvandrerkritiske politikere.

Det er i dette firma, hvor den tvivlsomme svindeladvokat Lis Roulund sad som bestyrelsesformand fra sommeren 2021 til vinteren 2023.

I dag er advokat Lise Roulund berygtet som den advokat, der hjalp den muslimske torturbøddel, Fasar Abrar Raja, med svindel og bedrag.

Den kvindelige advokat er gået under jorden, men har tidligere udtalt følgende på skjulte optagelser:

“Det er noget lort for at sige det, som det er,” siger Lise Roulund.

Hvis Lise Roulund kendes skyldig i de grove forseelser og pengesvindlen, kan hun miste retten til at udøve advokatvirksomhed.

*

Eventuelle henvendelser og kritiske spørgsmål kan rettes til:

Lise Roulund
Advokat, Advokatfirmaet Roulund

E-mail: lr@advokatfirmaet-roulund.dk

Telefon: 5151 4445

ANNONSE