Nyt

Den 27. maj i 2018 afholdt en 16 årig fødselsdag i Hedensted – på et tidspunkt trænger fem uinviterede ind og chikanerer den 16 årige, slår og udøver grov vold mod gæsterne. Den ene er syrer. Der er ingen oplysning fra Poltiet om hvem de andre er. Forholdet er beskrevet i en pressemeddelelse.

“På et tidspunkt begyndte den 16-årige kammerat at diskutere med en af de 5 voldsmænd. Diskussionen resulterede i, at de 5 voldsmænd pludselig skubbede den 16-årige omkuld, hvorefter de slog og sparkede ham adskillige gange på kroppen og i hovedet. Imens volden stod på forsøgte en 16-årig pige at standse en af voldsmændene. Dette resulterede dog i, at voldsmanden i stedet slog pigen 2-3 gange i hovedet med knytnæve. Som følge af volden har pigen pådraget sig en varig synsskade.”

Voldsmændene blev idømt ubetingede fængselsstraffe i størrelsesordenen 5-10 måneders fængsel. Den ene voldsmand, der havde syrisk baggrund, blev endvidere idømt en ”advarsel” i medfør af udlændingeloven. En advarsel betyder, at han ikke bliver udvist, men at han er blevet advaret om, at han risikerer udvisning, såfremt han fortsætter med at begå kriminalitet.

Pressemeddelelse

 

 

 

 

 

 

ANNONSE

Mest læst

Et billede siger mere

Vor tids paria